Umro vodja vehabija

...jusuf barcic je oduzeo sebi zivot u ime vere...borio se da pokaze kako je njegov islam cist i niko mu se ne podsmeva...takve ljude shvatam ozbiljno, veoma ozbiljno...meni ga nije zao, jer znam da takvi ne zale sebe, pa ni mene niti bilo koga slicnog meni...

bogibatina:
...jusuf barcic je oduzeo sebi zivot u ime vere...borio se da pokaze kako je njegov islam cist i niko mu se ne podsmeva...takve ljude shvatam ozbiljno, veoma ozbiljno...meni ga nije zao, jer znam da takvi ne zale sebe, pa ni mene niti bilo koga slicnog meni...

Ni meni nije žao ni jednoga od njih kada smatraju da trebaju biti konst. narod u Bosni, a pogotovo još i nekakva prava na državnost!

intra:
Dobro zapažanje. Mada rekoh mnogo je počeo da talasa u zadnje vrijeme.

...to je i hteo-buru...

...danasnjoj sahrani jusufa barcica u njegovom rodnom selu prisustvovalo je vise od tri hiljade vehabija iz fbih, hrvatske, slovenije, austrije i srbije...iako je ovaj cin obezbedjivalo vise policajaca od utakmice visokog rizika, vece nerede je sprecio abu hamza, vodja vehabija u fbih, te dozvolio snimanje okupljenim tv-ekipama...

...e, sad, vi vidite sta je hteo kad se zakucao autom u banderu ispred bolnice u tuzli...

Sto bi bilo koga bilo briga sto je taj ''stranac'' umro......Vehabije su ko azdaja sa hiljadu glava, jednu odseces napadne te sa ostalima:roll:........Ipak ovo nije tema za politiku.....Mozda za crnu hroniku:confused:

Back