Umro švaler

gost 286428

Domaćin
Poruka
4.541
Bez panike,nije vaš u pitanju,malo sam u nazivu teme dao po dramaturgiji da bi citale temu
Ghelyon.gif

Evo o cemu se radi: znao sam jednog cikicu od nekih 70 i kusur godina,od je od svoje 40-te poceo da se svalera sa jednom zenom koja mu je bila stara ljubav.Oboje su imali svoje brakove,decu,a vidjali su se inkognito preko 30 godina:sad2:
Za njihovu ljubav znali su svi iz kraja,bilo je tu raznih scena,njegova zena,njen muz,kasnije su se i deca nesto prepucavala...Ali,njih dvoje se nisu obazirali na sve to.
On je imao vinograd pored moje vikendice,i u par navrata sam skuvao kafu njemu i njegovoj ljubavnici.
Ona je umrla u sredu,neka bolest,i samo 3 dana kasnije,u subotu,umre i on,iznenada od srca :eek:
Jednom prilikom sam ga pitao:zasto se nikad nije razveo od zene i ozenio ljubavnicu,i on mi je jednostavno odgovorio:
"Ne mogiu da se razvedem,jer ih volim obe"
:mrgreen:
Pitanje za vas:kako je to moguce?Sta mislite o ovom istinitom slucaju?Da li ce od jeseni poskupeti struja?:rumenko:
Hajde raspali :p

Poslednja izmena:
Ona je umrla u sredu,neka bolest,i samo 3 dana kasnije,u subotu,umre i on,iznenada od srca
Smrt je prelazna bolest ...
I ko će sad da obrađuje vinograd ...
Kome ćeš sad kafu da ponudiš ....strašno kako čovek više nema volje da ode u vinograd jer ga sve seti na jednu veliku ljubav, razumem tvoju potrebu da otvoriš ovu temu :mazi:

Bez panike,nije vaš u pitanju,malo sam u nazivu teme dao po dramaturgiji da bi citale temuPogledajte prilog 335084

Evo o cemu se radi:Poznavao sam jednog cikicu od nekih 70 i kusur godina,od je od svoje 40-te poceo da se svalera sa jednom zenom koja mu je bila stara ljubav.Oboje su imali svoje brakove,decu,a vidjali su se inkognito preko 30 godina:sad2:
Za njihovu ljubav znali su svi iz kraja,bilo je tu raznih scena,njegova zena,njen muz,kasnije su se i deca nesto prepucavala...Ali,njih dvoje se nisu obazirali na sve to.
On je imao vinograd pored moje vikendice,i u par navrata sam skuvao kafu njemu i njegovoj ljubavnici.
Ona je umrla u sredu,neka bolest,i samo 3 dana kasnije,u subotu,umre i on,iznenada od srca :eek:
Jednom prilikom sam ga pitao:zasto se nikad nije razveo od zene i ozenio ljubavnicu,i on mi je jednostavno odgovorio:
Pitanje za vas:kako je to moguce?Sta mislite o ovom istinitom slucaju?Da li ce od jeseni poskupeti struja?:rumenko:

to je tuzno
sve prave ljubavi su tuzne :(

nekima jednostavno nije bilo vreme ni mesto da budu zajedno, al eto, zivot svasta moze da donese

moguce je voleti dve osobe, ali iz nekih razloga ne biti ni sa jednom ili bar sa jednom

ne znam dal ce struja da poskupi :rumenka:

Bez panike,nije vaš u pitanju,malo sam u nazivu teme dao po dramaturgiji da bi citale temuPogledajte prilog 335084

Evo o cemu se radi:Poznavao sam jednog cikicu od nekih 70 i kusur godina,od je od svoje 40-te poceo da se svalera sa jednom zenom koja mu je bila stara ljubav.Oboje su imali svoje brakove,decu,a vidjali su se inkognito preko 30 godina:sad2:

neće poskupi dok Vukić ne da zeleno svetlo...svi se sad ukenjjali od njega

ova priča miriše na mene :rumenko: tako ću ja :heart:
a to da voliš dve, to ne verujem da može, mada sam ovde čito da može

Kao da jedna osoba ostaje u braku iz 1001 razloga a vapi za nekim drugim. Neko samu naviku, ususkanost... izjednacava sa ljubavlju, mada to uz ljubav i ide. Mozda nije znao da razdvaja strast od privrzenosti. Kod jedne je dobijao jedno, kod druge drugo i samo tako bio kompletan. Mogu da razumem. Ne verujem da mogu da dozivim. 100 ljudi...
A i te price, kada jedno ode za drugim su ceste.

To onaj fazon... :rotf:

Inace, ne verujem da bih mogao (a pre svega ne bih hteo, to je kljucna stvar) na duze staze da imam paralelne veze. Ali sta znam...eto, raznih ljudi ima, pa mogu tako i po 20,30,40 godina da zive.

Ima raznih situacija, tako je jednoj poznanici poginuo svaler, mislim svi smo znali da vara momka ali ona je morala da igra ulogu do kraja i trudila se da ne pokazuje u kakvom je zapravo emotivnom stanju. Kako je uspjela ne znam mada kad se pojavi u gradu vidis da je sva sjebana i natekla od plakanja.

Back