Umro Oliver Dragojevic umetnik koji se upetljao u politiku,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

zemunski kej

Elita
Poruka
21.849
Danas je umro Oliver Dragojevic ,veoma kvalittetan hrvatski pevac ,u 71 godini od raka pluca, Mladi gradjani Srbije slabije poznaju ovog pevaca ali stariji ga se sigurno dobro secaju jer je bio velika zvezda u bivsoj zemlji. Oliver ce ostati upamcen kao neko ko je rekao da nikada vise nece ici da peva u Srbiju jer su napali njegovu zemlju Hrvatsku, I odrzao je svoje obecanje, Mozda bi najbolje bilo nista ne komentarisati jer i nije bio nas ,od 90 te,ali ipak interesuje me Vase misljenje
http://www.novosti.rs/vesti/scena.147.html:740992-Preminuo-Oliver-Dragojevic-VIDEO

Сад кад почну кичерајски постови.

Daj ti neki dobar. Evo ja da pokusam, leto na primorju sezona, mislim da je Porec u pitanju, Koncert Olivera Dragojevica .prodato 210 karata, Sutradan gostuje npr, Seka Aleksic prodato 3200 karata, Pogubno je za svakog umetnika da se etnicki eksplicitno eksponira jer nije tvoja publika samo hrvatska, srpska ,bosnjacka.

condecendingwonka.jpg

Prilozi

• condecendingwonka.jpg
    condecendingwonka.jpg
    100,1 KB · Pregleda: 13
Danas je umro Oliver Dragojevic ,veoma kvalittetan hrvatski pevac ,u 71 godini od raka pluca, Mladi gradjani Srbije slabije poznaju ovog pevaca ali stariji ga se sigurno dobro secaju jer je bio velika zvezda u bivsoj zemlji. Oliver ce ostati upamcen kao neko ko je rekao da nikada vise nece ici da peva u Srbiju jer su napali njegovu zemlju Hrvatsku, I odrzao je svoje obecanje, Mozda bi najbolje bilo nista ne komentarisati jer i nije bio nas ,od 90 te,ali ipak interesuje me Vase misljenje
http://www.novosti.rs/vesti/scena.147.html:740992-Preminuo-Oliver-Dragojevic-VIDEO
On ce ostati upamcen po svojoj besmrtnoj muzici, koga briga sta se i kako izjasnjavao.
Covek je imao mooda ( za razliku od nekih iz Srbije) da kaze da nesto vise nikada nece i tako je i postupio.
Za mene su on i Kemal Montano ( ali i Arsen Dedic) zajedno sa jos zivim Balasevicem zaprabo neka jugoslovenska muzika jer posle
nje vise nismo imali nista.

Kakve veze ovo ima s politikom?

Nemate gde drudge da zalujete ili pokazujes da si mocan i mozes de hoces da otvaras teme kako ti se nadigne?

Zabole me....odgovor na temu.

Nit me interesovao kao covek nit ko muzikant, neka ga oplakuju drugari koji slave oluju, ubistva I progone, slicni sa slicnima.

Kad te ne žulja šta se javljaš na ovu temu?

Kakve veze ovo ima s politikom?

Nemate gde drudge da zalujete ili pokazujes da si mocan i mozes de hoces da otvaras teme kako ti se nadigne?

Zabole me....odgovor na temu.

Nit me interesovao kao covek nit ko muzikant, neka ga oplakuju drugari koji slave oluju, ubistva I progone, slicni sa slicnima.

Ne mozes da kazes da su njegove pesme nacionalisticke,kao nprTompson ili Baja mali Knindza. Pevao je o ljubavi, o prijateljstvu...ne moze da se stavi u isti kos sa ovom dvojicom, bio je nacionalista ali ne onaj sa dna bureta.

Рекао је да никад неће доћи у Србију после рата, и није, иако су га звали пуно пута, иако у Србији има пуно фанова, што се мене лично тиче, respect за доследност, и то је то, нисам нешто обожавао његове песме, али то је већ ствар укуса, и нема везе са његовом етничком припадношћу или било чим другим.

Сетих се Боре Ђорђевића и његових којекаквих песама, а и изјава, а и релативно скорашњих гостовања по Хрватској...

Рекао је да никад неће доћи у Србију после рата, и није, иако су га звали пуно пута, иако у Србији има пуно фанова, што се мене лично тиче, respect за доследност, и то је то, нисам нешто обожавао његове песме, али то је већ ствар укуса.

Сетих се Боре Ђорђевића и његових којекаквих песама, а и изјава, а и релативно скорашњих гостовања по Хрватској...

Da Bora je jedno vreme bio u nekom cetnickom fazonu, Sada se opet okrenuo ribama ,nisam znao da gostuje u Hrvatskoj.

Ne mozes da kazes da su njegove pesme nacionalisticke,kao nprTompson ili Baja mali Knindza. Pevao je o ljubavi, o prijateljstvu...ne moze da se stavi u isti kos sa ovom dvojicom, bio je nacionalista ali ne onaj sa dna bureta.

Imao je on perfidnije izjave i od krezubog, tupavog tomsona.

Od ovog drugog znas sta da ocekujes i to dobijes al oliska kad zavuce to majstorski uradi, onako funjarski...radio je.

On ce ostati upamcen po svojoj besmrtnoj muzici, koga briga sta se i kako izjasnjavao.
Covek je imao mooda ( za razliku od nekih iz Srbije) da kaze da nesto vise nikada nece i tako je i postupio.
Za mene su on i Kemal Montano ( ali i Arsen Dedic) zajedno sa jos zivim Balasevicem zaprabo neka jugoslovenska muzika jer posle
nje vise nismo imali nista.

Imaju nesto zajednicko:sve su im pesme na isti kalup.
Idealno za one koji nemaju sluha.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back