Umro Nebojša Glogovac

Glogovac je bio opozicionar!
Izraziti protivnik sadasnje CIA vlasti !

Evo jednog od njegovih poslednjih gostovanja:

#Dobar_Loš_Zao - 24. novembar 2017. - gost: Nebojša Glogovac

Deo sa Glogovcem pocinje u 33:00 minutu...
Od cudno rapidno napredujuce bolesti... je stradao......77. dana posle ove emisije...

...

27972077_10214607907861818_446616280869724573_n.jpg.aa4b3fa50578238a1c84a9ea19dcb346.jpg
imageproxy.php.jpg

Meni je totalno neobicna da ne kazem sumnjiva njegova rapidno ubrzana smrt...
OK, bio je pusac, odrastao je pre u inace problematicnom zagadjenom Pancevu, ali opet...
Ne znam...
Znamo da postoje u stranim sluzbama a mozda i nekim nasim metode koje od zdravog coveka naprave bolesnog...
Tako ubise npr Huga Chavesa i sl.

Takodje su mi sumnjive ubrzane smrti Verice Barac, Aleksandra Tijanica, Mikija Rakica, Vladana Batica...to su sve ljudi koji su dosta znali o necijim... kriminalnim i parasluzbenim aktivnostima...
A sto se tice umetnika-glumaca...ako izuzmemo ove starije koji su prosto bioloski odbrojali vreme...i tu je cudno sto je u godinu dve toliko glumaca preminulo...i to relativno mladjih...

Kao da neko ciljano za neke svrhe masovnog psihoprogramiranja senzibilira citavu javnost...
I da kao sto rekoh i Glogovac je bio izraziti opozicionar i borac protiv naopakih sistema vlasti...

...

ne znam brate sta da mislim kad pusenje ne shvataju ozbiljno niti vole sebe da ga njim guraju u ponor,ok razumem uziva u tome punim plucima ali uz njih nije bolje proziveo to malo, nego da se istripuje na zdrav zivot i doceka starost

Mešaš u CIA opet gde joj nije mesto.

To mi nikad necemo znati gde su sve neke sluzbe mesale prste...
Uostalom dan pred iznenadnu smrt Glogovca u Beogradu je boravio prvi covek Mi6-a...
Sve na ovom svetu je medjusobno povezano, a u kakvoj je vezi sta sa cime, e to je ono sto uvek ostavlja misteriju.
A da li je veza tek simbolicka ili neka druga, pa cak i da je samo simbolicka ona opet ukazuje na nesto, a sto mi mozda ne razumemo ili ne znamo zasto se desava.

...

Inteligentan dobar covek.Retkost je da poznati ljudi budu normalni.Slava mu.Gore u intervjuu je rekao mnogo fantasticnih stvari.Tacnih a malo ljudi u javnosti sme da kaze javno takve stvari.Carski.Odjednom mrtav.

Jeste cudno da naprasno umre.Nikad necemo znati.Mozda neke nove generacije za par decenija cuju sta se zaista desilo.

Takodje su mi sumnjive ubrzane smrti Verice Barac, Aleksandra Tijanica, Mikija Rakica, Vladana Batica...to su sve ljudi koji su dosta znali o necijim... kriminalnim i parasluzbenim aktivnostima...
A sto se tice umetnika-glumaca...ako izuzmemo ove starije koji su prosto bioloski odbrojali vreme...i tu je cudno sto je u godinu dve toliko glumaca preminulo...i to relativno mladjih...
Не заборавимо Данила Лазовића српског родољуба, Драгоша Калајића, Небојшу Крстића из Образа, итд...

Dan pre smrti u novinama je pisalo da je izasao iz bolnice i da se sprema za nov film.
Mozda nije izdrzao hemoterapiju? Obicno posle prve se razbiju te tumorske mase i cuka bije ko blesava jer u krvi ima dosta otrova i njemu zastalo srce

Dan pre smrti u novinama je pisalo da je izasao iz bolnice i da se sprema za nov film.
Mozda nije izdrzao hemoterapiju? Obicno posle prve se razbiju te tumorske mase i cuka bije ko blesava jer u krvi ima dosta otrova i njemu zastalo srce

To je bila samo prica

rak pluca je najsmrtonosnija bolest koja postoji tj najsmrtonosniji kancer

Tu skoro da nema izlecenja procenat smrtnosti je preko 90% , a 95% obolelih od raka pluca su pusaci i bivsi pusaci.

Od kuma otac je umro pre par godina od raka pluca i secam se kada ga je vodio na VMA na terapije da mi je pricao da su svi oboleli tamo pusaci ili bivsi pusaci.

Ljudi jednostavno treba da shvate da je zivot u gradu danas veoma veoma nezdrav, gradovi su veoma zagadjeno okruzenje za zivot, i sve to u kombinaciji sa bombardovanjem osiromasnim uranijumom od strane NATO fasista, pusenjem i udisanjem nitrooksida, kancerogenog jedinjenja koje nastaje kao produkt sagorevanja najvise dizel goriva izaziva ovakve teske bolesti i prevremenu smrt.

- - - - - - - - - -

Negde sam citao tekst da najduze u Evropi zive ljudi na Kavkazu a u Srbiji na pesterskoj visoravni? Sta mislite zasto?

Moj odgovor je - zivot u zdravom okruzenju, cist vazduh, cista voda, cista i nezagadjena prirodno uzgajana hrana....

Back