Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
M.Maric ima koronu i nije mu dobro. Jel on antivaks? Ti ih sve poznajes?Neeego jel stvarno umro ili skraćen za glavu?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
M.Maric ima koronu i nije mu dobro. Jel on antivaks? Ti ih sve poznajes?Neeego jel stvarno umro ili skraćen za glavu?![]()
Trebao je, ali niko ne uvažava njegovo skromno mišljenje.Trebalo je to objasniti onom paru vakcinisanih lekara iz ambulante u selu pored Prokuplja koji preminuse onomad od covida
???Trebao je, ali niko ne uvažava njegovo skromno mišljenje.
vakcinisan dva puta kineskom vakcinomM.Maric ima koronu i nije mu dobro. Jel on antivaks?
Visestruki upitnici su stavljeni da oznace da ne razumem tvoj nerazumljiv iskaz (koji sam citirao) pre upitnika.Skroman si u pitanjima. Postavljaš ih bez teksta, ali pitanja utvrđuješ sa tri upitnika
Skroman si u pitanjima. Postavljaš ih bez teksta, ali pitanja utvrđuješ sa tri upitnika.![]()
Ko bi znao zašto ti nešto ne razumeš?Visestruki upitnici su stavljeni da oznace da ne razumem tvoj nerazumljiv iskaz (koji sam citirao) pre upitnika.
Ko je *trebao*? Cije skromno misljenje?
Neko ko pise *trebao je* a onda meni kaze da sam nepismen???Trebao je...
Naravno da je trebao! Ali nije!Mozda i jesam lud kad na tvoje *frljoke* gubim vreme...
Neko ko pise *trebao je* a onda meni kaze da sam nepismen???
I previse si dobio paznje...