al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Коме се извињаваш? Био је такав.Ne znam kako vi dozivljavate ovoga coveka. Nesto nisam bio odusevljen njim.. Za vreme njegove vladavine desavalo se grozni zlocini nad belcima koji nisu rasvetljeni. Kakvo je stanje bilo pre njega slicno je i sada samo obrnuto. Iz nekoga razloga njega su podigli na tron mirotvorca i mudraca .Meni se cini da je on debelo paktirao sa zapadnim kompanijama. Veliko izvinjenje za ovakvo razmisljanje ,ipak nisam dovoljno ni upoznat sa tom zemljom.Osim da su mnogi napustili zemlju kada je on dosao na vlast.
Ne znam kako vi dozivljavate ovoga coveka. Nesto nisam bio odusevljen njim.. Za vreme njegove vladavine desavalo se grozni zlocini nad belcima koji nisu rasvetljeni. Kakvo je stanje bilo pre njega slicno je i sada samo obrnuto. Iz nekoga razloga njega su podigli na tron mirotvorca i mudraca .Meni se cini da je on debelo paktirao sa zapadnim kompanijama. Veliko izvinjenje za ovakvo razmisljanje ,ipak nisam dovoljno ni upoznat sa tom zemljom.Osim da su mnogi napustili zemlju kada je on dosao na vlast.
Реално.Morali su da napuste, belci posebno. masovno su dosli u NZ i Australiju. Gorih ljudi od njih nema, ne dao ti dragi Gospod Bog da ti Juzno Afrikanac bude sef ... Oni belce svoje radnike tretiraju isto kao crnce
Morali su da napuste, belci posebno. masovno su dosli u NZ i Australiju. Gorih ljudi od njih nema, ne dao ti dragi Gospod Bog da ti Juzno Afrikanac bude sef ... Oni belce svoje radnike tretiraju isto kao crnce
. . .
- - - - - - - - - -
Зар не треба да их третирају равноправно!?
Реално.
Доста сте џабалебарили по тој Аустралији.
Има да се ради Весо сине.
Невезано за његова страдања под апартхејдом, чињеница је да је Јоханезбург био један од најлепших градова на јужној хемисфери.
А онда је дошло ослобођење...
![]()
![]()
![]()
Veliki covjek,ne bi me iznenadilo kad bi mu na pogrebu bilo vise drzavnika nego kod Tita.
znaci definitivno cemo ignorisati cinjenicu da je bio terorista ?
Veliki covjek,ne bi me iznenadilo kad bi mu na pogrebu bilo vise drzavnika nego kod Tita.
ako mislis na doba aparthejda onda si rasista. englezi su pobili milione civila i tretirali crnce gore nego zivotinje.
ako mislis da si kao osoba vredniji od nekoga samo zbog boje koze onda je sve jasno
- - - - - - - - - -
budjavi matorci citaju novine otpozadi - umrlice
E, taj je bio borac !
On i Mahatma....
Ostali su amateri !