Umro Kurt Valdhajm!

Markelja:
@ krstas

Pazi Mordechai Vanunu je covek koji je trebalo da bude osudjen na dozivotnu, a ne na samo 18 godina... On je izdajnik zemlje. Rekao Simon Peres i sa tim se ja potpuno slazem.. Knjigu nisam chitao tako da nesto konkretno o njoj ne mogu da ti kazem... Ne mogu da uporedim sa nekom slicnom stvari takvu izdaju.... Malo vise sam subjektivan po tom pitanju. Uglavnom nasi agenti su odlicno odradili posao, narocito Sidni :D
Ni u čemu ti ne protivuriječim. ;) Što jes, jes.
Knjigu sam pročita i, -- nije loša :|

Markelja:
@ krstas

Pa Ostrovsky jos jedino nije napisao da smo bacili bombu na Hirosimu.... Pocni da citas ozbiljnija stiva :wink:
Па,дај неко озбиљније штиво.Неће бити да је Валдхајм радио цео живот у мисијама црвеног крста,а маскирао се у официра Вермахта...8-)

svetolik trpkovic:
Jeste al je Waldhajm svoju pripadnost zlocinackim formacijama krio kao zmija noge i za to se saznalo tek kasnije i za to se i pokajao kada je vec bio izabran na tu funkciju, dok se u primitivnim balkanskim banana repulikama ucesce u zlocinima i pripadnost ili komandovanje formacijama koje su ih cinile ne samo da se ne krije vec se smatra kao iskaz vrhunskog patriotizma i ljubavi prema zemlji a o kajanju da i ne govorim .Tako da ipak postoji mala razlika sa primerom rahmetli Waldhajma .

i nasi zlocinci su nasi heroji, a i biti pripadnik Wehrmacht-er nije isto kao SS

Back