Umro je Hulk Hogan

Beli Gibson

Elita
Poruka
22.691
https://www.telegraf.rs/sport/ostali-sportovi/4151085-umro-hulk-hogan
1753373444150.png

To su večeras saopštili Centralni Komitet Saveza Komunista Jugoslavije i Predsjedništvo Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije radničkoj klasi, radnim ljudima i građanima, narodima i narodnostima Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije.

:rida::rida::rida::rida:Некада давно је играо у филму за разбибригу или тв серији а бре,умиру сви уз које се живело ко ће сад да снима тако нешто
:rida: .

:rida::rida::rida::rida:Некада давно је играо у филму за разбибригу или тв серији а бре,умиру сви уз које се живело ко ће сад да снима тако нешто
:rida: .
On je uveo ono sto Ameri zovu professional wrestling(a mi a mi keceri) u mejnstrim, u drugoj polovini 80-ih.

Imao je on puno mana, i kolege ga uglavnom nisu puno volele; ali je definitivno jedna od osoba koja je najvise doprinela popularizaciji toga sto taj biznis danas vredi milijarde, i sto je korporativni bum.

U sustini, uz Stone Cold Steve Austina, on je druga osoba kome Vins Mekman treba da bude vecito zahvalan.

Cak i kada ga je Hogan 'izdao' tamo 90ih, i presao u WCW, treba da mu bude vecito zahvalan.

Sećam se te kečerske priče ali nisam bio ljubitelj. Mnogo komedije za moj ukus. Basket je bio ozbiljna spika
I jedno i drugo su zabava.

Ja sam se na kecere navukao tamo krajem 90-ih, kod nas su redovno pustali WCW na kanalu gde je Cartoon Network, pa uvece, jer je to sve posedovao Ted Tarner.

On je pokusao da unisti WWF i kecerskog Staljina i Maa- Vinsa Mekmana, ali mu na kraju nije uspelo

Keceri su kao latino-sapunice za musku decu :super:

Danas su vec korporativni biznis, vrede milijarde.

Back