Ili da se izbegne pogubna Statistika smrtnih slucajeva u Tuzilastvu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Umakao je itekako . Sa Arkanom je dijelio lovu od nafte iz Đeletovaca .Uvek bilo....ali iskreno, bio je levo smetalo u celoj toj gunguli....nije se realno pitao ni za šta....e sad dal je umakao prste u med....tooooooooooo.....ne bih znao reći...
Nije ni optužen.... bivši predsjednik bivše RSK.
I šta sad, nije osuđen pa je nevin?
Jbga, nije ni Hitleru suđeno, ni Paveliću... Sve nevinašca.
Нека му је вечни покој и мир...Na institutu u Sremskoj kamenici umro Goran Hadžić.
I ovu smrt ubrzao je Haški Tribunal.
Imao je 58 godina.
Slava bratu Srbinu !
Delili su tal i oko silnih slavonskih drva, a ekipa oko njega je bila poznata po bahatom i nasilnickom ponasanju u Novom Sadu po sistemu ''Mi smo provereni patrioti i nama je sve dozvoljeno''.Umakao je itekako . Sa Arkanom je dijelio lovu od nafte iz Đeletovaca .
Hadžić -Arkan - Škorpioni - lijepa ekipa .
Kakvo izbegavanje, imao je rak jos pre hapsenja. Sta ce sad opet neko da izmisli kako ga je Hag ubio?Ili da se izbegne pogubna Statistika smrtnih slucajeva u Tuzilastvu ?
Kakvo izbegavanje, imao je rak jos pre hapsenja. Sta ce sad opet neko da izmisli kako ga je Hag ubio?
Nije ni optužen.
Ne znam. Zao mi je sto je umro jer je jos jedan balkanski dripac izbegao presudu, a njegovi obozavaoci ce jos ko zna koliko naricati nad sudbinom zlom, zaverom i ostalim maglama koje sluze da se ne raspravlja o tome sta je sve radio.Da li je Hag uticao da se bolest ubrzano razvija ?
Šta misliš ti o tome ?
Ne znam. Zao mi je sto je umro jer je jos jedan balkanski dripac izbegao presudu, a njegovi obozavaoci ce jos ko zna koliko naricati nad sudbinom zlom, zaverom i ostalim maglama koje sluze da se ne raspravlja o tome sta je sve radio.
Šta je radio ?
Kaži !
Ti treba da znaš više od nas.
Bio si ugledni funkcioner...
Krstin Vuk Drašković !![]()
Није радио ништа добро за Србе.
Као прво он је био само марионета којој је неко на папиру давао наређења, а и није имао ментални капацитета да води народ и државу у рату. Ма ни мјесну заједницу, а камоли државу. И он и Мартић и стотине такви који су НАМ НАМЕТНУТИ да нас сиебу.
Неко је крваво плаћао њихове заиебанције пет година. ПУНО БОЉИ И ПАМЕТНИЈИ ЉУДИ ОД ЊИХ ДВОЈИЦЕ.
Dugačak je spisak takvih, bolje nismo mogli da prođemoНије радио ништа добро за Србе.
Као прво он је био само марионета којој је неко на папиру давао наређења, а и није имао ментални капацитета да води народ и државу у рату. Ма ни мјесну заједницу, а камоли државу. И он и Мартић и стотине такви који су НАМ НАМЕТНУТИ да нас сиебу.
Неко је крваво плаћао њихове заиебанције пет година. ПУНО БОЉИ И ПАМЕТНИЈИ ЉУДИ ОД ЊИХ ДВОЈИЦЕ.