zemunski kej
Elita
- Poruka
- 21.876
Pok. Arsen je u jednom intervju-u koji sam nedvno gledao rekao da se u njegovoj obitelji slave oba Bozica,ako vam to nesto znaci...
Ne znaci ,Ili si bos ili si hadzija!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pok. Arsen je u jednom intervju-u koji sam nedvno gledao rekao da se u njegovoj obitelji slave oba Bozica,ako vam to nesto znaci...
Mislio sam da će proći više vremena do početka proglašavanja Arsena svesnim Srbinom koji je u zloj okolini nasilno morao potiskivati svoje srBstvo i svetosavstvo.
Ali eto, nije se čovek ni ohladio, a već ga proglasiste od izdajnika do velikosrbina.![]()
Каубој Џими јаше на свињиArsen je bio pametan i dobar covek. Niko ga ni ne svojata vec pricamo. On je tamo rodjen i muzika koju je pisao i koju je izvodio ovde nikada nije prolazila nesto specijalno. Imao je publiku ali ni priblizno kao tamo.Hrvati vole tu muziku tipa Magazin,Novi Fosili .Srebrna krila sansone itd.Najsimpaticniji lik im jeDZIMI STANIC ali ovde to bas i ne ide.
Arsen je bio pametan i dobar covek. Niko ga ni ne svojata vec pricamo. On je tamo rodjen i muzika koju je pisao i koju je izvodio ovde nikada nije prolazila nesto specijalno. Imao je publiku ali ni priblizno kao tamo.Hrvati vole tu muziku tipa Magazin,Novi Fosili .Srebrna krila sansone itd.Najsimpaticniji lik im jeDZIMI STANIC ali ovde to bas i ne ide.
Arsen Dedić rodio se 28. srpnja 1938. u Šibeniku kao drugo dijete Jovana i Veronike rođ. Mišković. S očeve stane obitelji svi su bili srpski pravoslavni vjernici, dok je majka bila Hrvatica iz Rupa pokraj Skradina te je prešla na pravoslavlje tek prilikom udaje za Arsenovog oca.
Дедићи су из Куча, ЦГ, ако је то важно...
Нека почива у миру
Pa to je zato sto ti ne citas, ne razumes poeziju i muziku , naroicto kada su savrseno sjedinjene.Nekima se sviđao, meni je bio žestok smor. Ne znam šta bih više napisao, i ovo je od mene previše.
Pa to je zato sto ti ne citas, ne razumes poeziju i muziku , naroicto kada su savrseno sjedinjene.
Poklanjala si al' si krala I nevjerna si bila ti Ne, suviše mi nisi dala O mladosti, o mladosti, O mladosti moja.
Kao i Drazen Petrovic i on je bio Srbin
Дебилног ли питања.Koji je volio Hrvatsku,svoju domovinu kao i Arsen.
Zašto bi netko bio Srbin,ako je rođen u Hrvatskoj a jedan od roditelja mu Hrvat?