UMRO ALIJIN SRPSKI GENERAL: Jovan Divjak, akter zločina protiv JNA u Dobrovoljačkoj, preminuo u 84. godini

Watchman

Buduća legenda
Poruka
41.801
Занимљив навод поводом ове вијести (овдје) у антисрпском порталу Б92
odlučio je da oružje iz Kiseljaka preda Teritorijalnoj odbrani BiH, kako ga JNA ne bi zloupotrebila.
И како је ЈНА могла злоупотребити оружје из складишта ЈНА? Разумијем да ово антисрпско смеће Б92 мора ширити бошњачку пропаганду, но не мора вријеђати интелигенцију.

Узгред, није овај тип предао оружје, него крадуцкао и продао непријатељима тадашње ЈНА за кеш, оно да се мало окористи у тим превирањима. Па да би избјегао затвор, приклонио се непријатељима ЈНА, успут окрварио руке и узео учешћа у стравичним злочинима над војницима војске у којој је служио.
Касније био икебана бошњачком политичком и војном врху, ето да има неки српски изрод у тој тзв АБиХ.
Прејадан створ.

Jako nesrecan covek. Ima jos jedan Bogic Bogicevic. Kad se jednom svstas na neku stranu nema povratka. Zaista ne zna zasto se tako opredelio ,zbog zene,ideologije? U svakom slucaju za njega je sve zavrseno.
MOZDA TI NE ZNAS ILI SE PRAVIS DA NE ZNAS

o lopingeru divjaku sve znamo odavno

krao je u kasarni...

potom utekao...

за мухамеданце се не каже “умро је”, него “преселио је на ахирет”.
Da bas odvratan naziv. Nije mi jasno kako oni prijateljima saopste da trebaju preseliti u novi stan a da ne izgleda sokantno.

Bokte, sta ste se toliko uzjogunili?
Srbin koji se odlucio boriti na bosnjackoj strani, big deal.
Covjek vidio osobnu korist, ni prvi ni zadnji.
Sta bi tek rekli za Antu Starcevica.

Evo recimo ja koji sam primio sakramente u katolivoj crkvi, da ee sutra izmedju balinluka, cetnicadi i ustasije zarati, s da mi bog dade viziju tko ce pobijediti, ja bi se toj strani priklonio, uzivao u debeloj penziji i uzgajao narkotike za vlastitu uporabu.

Bokte, sta ste se toliko uzjogunili?
Srbin koji se odlucio boriti na bosnjackoj strani, big deal.
Covjek vidio osobnu korist, ni prvi ni zadnji.
Sta bi tek rekli za Antu Starcevica.

Evo recimo ja koji sam primio sakramente u katolivoj crkvi, da ee sutra izmedju balinluka, cetnicadi i ustasije zarati, s da mi bog dade viziju tko ce pobijediti, ja bi se toj strani priklonio, uzivao u debeloj penziji i uzgajao narkotike za vlastitu uporabu.
Ti si neka Hrvatska verzija Minga.

Back