Umrla Mira Markovic!

Реци Јамика, замисли Слоба иде у болницу и слика се са бебама као Шизоје или љуби краву као Францетић. Стварно је наш народ већином као неко дете. Прерасло, додуше али дете.

Pa, meni je važno da bude Zdravorazumska opcija na vlasti.

To je od pobrojanih bio samo gospodin Kokošiji Bromazepam.

:lol:
аманпурова одрадила профи посао, свест измењена. Мишн акомплишд. Опасна је та америчка пропаганда, сйебе човеку мозак очас посла.
Мозак, коме је то изменило свест, није баш неки, да ти ја речем...
:mrgreen:
Али, аутономија свакаквог мозга у демократији је неупитна, и две заблуде су јаче од сваке истине, па ти иди и гласај, сад...:lol:

Мозак, коме је то изменило свест, није баш неки, да ти ја речем...
:mrgreen:
Али, аутономија свакаквог мозга у демократији је неупитна, и две заблуде су јаче од сваке истине, па ти иди и гласај, сад...:lol:

eto, ti si klasičan primer nekulture...ja nikada ne spominjem nečiju pamet ili mozak...već iznosim argumente ili sopstvene stavove...a te primitivne i seljačke doskočice, ostavi za sebe i svoje istomišljenike...to je prvo nevaspitanje, pa sve ostalo...više ne komentariši moje postoove, a i ja neću tvoje postove

eto, ti si klasičan primer nekulture...ja nikada ne spominjem nečiju pamet ili mozak...već iznosim argumente ili sopstvene stavove...a te primitivne i seljačke doskočice, ostavi za sebe i svoje istomišljenike...to je prvo nevaspitanje, pa sve ostalo...više ne komentariši moje postoove, a i ja neću tvoje postove
Као прво- коментарио сам Громовикове постове, а не твоје; ту немам шта да коментаришем, то ми је потпуно јасно, већ неко време.
А ти можеш то да посматраш као некакво "неваспитање", мада се не ради уопште о томе.
Ради се о констатацији, а не оцени.
То су две различите категорије чињеница.
И не вређај сељаке, они те хране.

58378137_10218444636610235_5537679442731597824_n.jpg

Back