Umrla doktorka Ana

DOKTORKA ANA JE NA SVOJ 41. ROĐENDAN UMRLA OD KORONE! Na reči njenog prijatelja i KAMEN BIO ZAPLAKAO​

https://informer.rs/amp/vesti/drust...one-reci-njenog-prijatelja-kamen-bio-zaplakao

Dr Ana Čoporda umrla je na svoj 41. rođendan, lečila je druge, ali je izgubila svoju životnu bitku sa koronom. Dirljiv status na društvenim mrežama podelio je njen prijatelj. A ovo je njena priča od početka do, nažalost, samog kraja:​

- Žao mi je što niste upoznali Anu;

- Ana je bila anesteziolog;
- Ana je volela život;
- Ana je uvek bila vedra i nasmejana, brza i pomalo šašava, onoliko koliko je potrebno da se ovaj naš posao obavlja sa lakoćom i sa što manje tenzije, jer nam je ionako ne fali;

- Anu znam otkad je ušla u bolnicu na specijalizaciju, bila je tek neku godinu mlađa od mene, četrdesetak. Izvrstan lekar, inteligentan, sposoban i posvećen;

- Ana je u svojim tridesetim obolela od bubrežne insuficijencije i dijalizirala se ali je i pored toga nastavila da radi svoj posao koji je obožavala;
- Ana je sa tom dijagnozom uprkos svim rizicima rodila prekrasnu ćerkicu koju je takođe obožavala;
- Ana je čekala godinama transplantaciju bubrega, dočekala i u toj bitki pobedila, sa celim nizom komplikacija koje samo zdravstvenom radniku mogu da se dese;
- Ana je nastavila da radi i u vreme pandemije iako je to bilo maksimalno rizično za osobu na imunosupresivima;
Ana je obolela od kovida, lečeći druge i
Ana nas je danas zauvek napustila.
Njenu priču, na svom Fejsbuk nalogu, podelio je prijatelj i kolega, a završio ju je rečima:
- Ana je sada u nebeskom KBC-u u kom se nalazi preko 140 naših kolega preminulih od kovida. Ana je moj heroj, tihi, plemeniti, nenametljivi junak koji pobeđuje s osmehom. Ana je jedan od najvećih boraca za koje sam u životu čuo. Priču o Aninoj životnoj borbi nećete čuti nigde drugde i zato sam je podelio s vama. Moramo znati ko su pravi heroji i idoli.
Sada kada znaš kraj Anine priče, nemoj da me pitaš što verujem da korona postoji i zašto sam se vakcinisala, jer želim da heroji i dalje zemljom hodaju i štite me od svega onoga od čega ne mogu da se odbranim sama.
a onda ti dodju balvani bez maske u objekat sa krilaticom: "Neću da nosim masku jer je ne nosi Brnabićka"

ne umire se od korone
to je obicna jedna od milion mutacija virusa gripa i cao
kad je to tako opasno sto smo svi onda prelezali koronu u zadnje 2 godine i pretekli...
umru ovi sto imaju 33 bolesti
kilavi i naceti

To je onaj virus sto po kvazi doktorima tipa Nestrorovica ne postoji.

Његово сокољење болесних понекад даје одличне резултате,
(кад доктор лично познаје пацијента и процени да такав приступ може дати добар резултат),
знам пример где је Нестор спасао дете.

Али радити то јавно,
свима препоручивати "јуначки" приступ животу и здрављу је потпуна глупост,
коју треба зауставити макар и хапшењем "исцелитеља"
(кад већ нисмо популацију едуковали на време) !

Као у оном вицу
где Супермен скаче са облакодера у Њујорку пошто попије Кокаколу,
па га полиција преко разгласа моли да престане то да ради,
јер је и Муја скочио попивши Кокаколу ...

ne umire se od korone
to je obicna jedna od milion mutacija virusa gripa i cao
kad je to tako opasno sto smo svi onda prelezali koronu u zadnje 2 godine i pretekli...
umru ovi sto imaju 33 bolesti
kilavi i naceti

Где си Адолфе,
знао сам да Рује лажу да си се убио ..! :super:

Poslednja izmena:
(кад доктор лично познаје пацијента и процени да такав приступ може дати добар резултат),

Али радити то јавно,

Као у оном вицу

Где си Ади,
si dobro maleni ?

Али радити то јавно,

Као у оном вицу

Где си Адолфе,

Evo njegovih izjava:

https://www.youtube.com/results?search_query=nestorović

Nestorović je živ a vakcinisana Ana je preminula.
vakseri imaju cudan smisao za reklamiranje vakcina... ja pokusavam da skontam, ali ne ide mi nikako
trebali smo da punimo ludnice,a ne da gejts [aka busna vindoza] bude svetski vakcinator... sad bi nuklearke?! LUDNICA ZA BILIJA i njegove sledbenike!
Ухапсити без размишљања !

Он је од оних
"ради Рајко којекако, па на крају наопако !"

И ону Лечкопичку.
Њу у лудницу стрпати !
ladno smo ukrstili misli: neka neka, samo strpljivo, pa cemo videti ko ce koga da strpa - ja mislim da ce se tvoji vaditi na ludilo da ne idu u zatvor

Poslednja izmena:
To je onaj virus sto po kvazi doktorima tipa Nestrorovica ne postoji.
Јесте, биографија каже да је "квази". Слажем се.

Бранимир Несторовић (Београд, 16. децембар 1954) српски је педијатар, пнеумолог и алерголог, редовни професор Медицинског факултета Универзитета у Београду у пензији и бивши начелник Службе пулмологије и алергологије Универзитетске дечје клинике „Тиршова”.

DOKTORKA ANA JE NA SVOJ 41. ROĐENDAN UMRLA OD KORONE! Na reči njenog prijatelja i KAMEN BIO ZAPLAKAO​

https://informer.rs/amp/vesti/drust...one-reci-njenog-prijatelja-kamen-bio-zaplakao

Dr Ana Čoporda umrla je na svoj 41. rođendan, lečila je druge, ali je izgubila svoju životnu bitku sa koronom. Dirljiv status na društvenim mrežama podelio je njen prijatelj. A ovo je njena priča od početka do, nažalost, samog kraja:​

- Žao mi je što niste upoznali Anu;

- Ana je bila anesteziolog;
- Ana je volela život;
- Ana je uvek bila vedra i nasmejana, brza i pomalo šašava, onoliko koliko je potrebno da se ovaj naš posao obavlja sa lakoćom i sa što manje tenzije, jer nam je ionako ne fali;

- Anu znam otkad je ušla u bolnicu na specijalizaciju, bila je tek neku godinu mlađa od mene, četrdesetak. Izvrstan lekar, inteligentan, sposoban i posvećen;

- Ana je u svojim tridesetim obolela od bubrežne insuficijencije i dijalizirala se ali je i pored toga nastavila da radi svoj posao koji je obožavala;
- Ana je sa tom dijagnozom uprkos svim rizicima rodila prekrasnu ćerkicu koju je takođe obožavala;
- Ana je čekala godinama transplantaciju bubrega, dočekala i u toj bitki pobedila, sa celim nizom komplikacija koje samo zdravstvenom radniku mogu da se dese;
- Ana je nastavila da radi i u vreme pandemije iako je to bilo maksimalno rizično za osobu na imunosupresivima;
Ana je obolela od kovida, lečeći druge i
Ana nas je danas zauvek napustila.
Njenu priču, na svom Fejsbuk nalogu, podelio je prijatelj i kolega, a završio ju je rečima:
- Ana je sada u nebeskom KBC-u u kom se nalazi preko 140 naših kolega preminulih od kovida. Ana je moj heroj, tihi, plemeniti, nenametljivi junak koji pobeđuje s osmehom. Ana je jedan od najvećih boraca za koje sam u životu čuo. Priču o Aninoj životnoj borbi nećete čuti nigde drugde i zato sam je podelio s vama. Moramo znati ko su pravi heroji i idoli.
Sada kada znaš kraj Anine priče, nemoj da me pitaš što verujem da korona postoji i zašto sam se vakcinisala, jer želim da heroji i dalje zemljom hodaju i štite me od svega onoga od čega ne mogu da se odbranim sama.
a da li je i rekla
sa kojom se vakcinom , ova osoba vakcinisala.

zalosno.

Гадљиво и одвратно. Колеге љекари, ви који сте је познавали, ви који сте знали за њену ситуацију, ви који сте знали да је у значајно повећанбом ризику, а нисте је СПРИЈЕЧИЛИ да, без обзира на њену жељу да помаже болеснима од короне, себе изложи превеликом ризику, ВИ имате образа да се обраћате и држите слово МЕНИ жалећи за својом колегицом коју ВИ НИСТЕ ЗАШТИТИЛИ знајући много боље од мене (који нисам досад ни чуо за њу) у каквој је опасности?! Па испоначеститам вам се миле нове године, некрофиличари без трунке стида и образа!
Bravo.Ova doktorka nije smjela da bude u kovid zoni.Nema tu ona je zeljela.Kao dobrovoljni davalac krvi sam par puta odbijen.Nije bilo bezbjedno po mene da dam krv.Ja sam zelio ali cika doktor koji to odobrava kaze Hvala dodjite drugi put.

a da li je i rekla
sa kojom se vakcinom , ova osoba vakcinisala.

kojom god vakcinom je bila vakcinisana jasno je da vakcine ne pomazu. a vrv je bila i naceta nekom hronicnom bolescu.

njena smrt nije dokaz da treba da se svi vakcinisemo, kao sto pokusavaju da predstave.

bolovala je od bubrezne insuficijencije i bila na dijalizi...ko je bre njoj dopustio da radi u kovid centru? drugo, virus prenose i vakcinisani...sve i da smo svi vakcinisani, opet bi se hronicni bolesnici zarazili i pored vakcine vrv umrli.

ne krivite nas koji nismo vakcinisani, nego krivite one koji su joj dopustili da radi sa zaraznim bolestima, a sama je bila zdravstveno ozbiljno naceta. drugo, i ona sama je kriva, htela je, znala je za rizike i opet je otisla u kovid centar. njen izbor.

kojom god vakcinom je bila vakcinisana jasno je da vakcine ne pomazu. a vrv je bila i naceta nekom hronicnom bolescu.

njena smrt nije dokaz da treba da se svi vakcinisemo, kao sto pokusavaju da predstave.

bolovala je od bubrezne insuficijencije i bila na dijalizi...ko je bre njoj dopustio da radi u kovid centru? drugo, virus prenose i vakcinisani...sve i da smo svi vakcinisani, opet bi se hronicni bolesnici zarazili i pored vakcine vrv umrli.

ne krivite nas koji nismo vakcinisani, nego krivite one koji su joj dopustili da radi sa zaraznim bolestima, a sama je bila zdravstveno ozbiljno naceta. drugo, i ona sama je kriva, htela je, znala je za rizike i opet je otisla u kovid centar. njen izbor.
Нема ту бре њен избор...Бог да јој души прости...
ТРЕБАЛО ЈЕ НЕКО ДА ЈЕ СПРЕЧИ ДА РАДИ У ТАКВОМ СТАЊУ.
Не само сада, већ је давно требало да буде у инвалидској пензији...
Земљо Србијо, међ' шљивама...

Нема ту бре њен избор...Бог да јој души прости...
ТРЕБАЛО ЈЕ НЕКО ДА ЈЕ СПРЕЧИ ДА РАДИ У ТАКВОМ СТАЊУ.
Не само сада, већ је давно требало да буде у инвалидској пензији...
Земљо Србијо, међ' шљивама...

ti si u pravu, ali niko ne moze psihicki zdrvau osobu da natera na nesto. tako ni nju nisu mogli mozda u invalidsku da nateraju, ali su mogli da joj stave zabranu na rad u kovid centru.

zato i postavih to pitanje jer zapadne takozvane vakcine i nisu to
nisu zastita od WUHAN COVID
ali daju ovi politicari , nadu da su zasticeni .
zao mi je , ali , kao i sto je receno , morala i je raditi na laksem radnom mestu.
i njeni nadredjeni su i morali , znajuci njeno stanje da je sklone i daju mesto sa manjim rizikom.

ti si u pravu, ali niko ne moze psihicki zdrvau osobu da natera na nesto. tako ni nju nisu mogli mozda u invalidsku da nateraju, ali su mogli da joj stave zabranu na rad u kovid centru.
Види, знам о чему говорим.
Буразер од стрица је због болести ГОДИНАМА у инвалидској пензији...
а психички стабилнији од нас 10...правила постоје, и морају да се поштују...
Нема терања...за одређене стања организма ИДЕШ У ПЕНЗИЈУ, и крај...
Али џаба ми тупимо тастатуру...нека је докторки лака црна земља...
више нећу о овоме...из поштовања, иако је нисам познавао.

zato i postavih to pitanje jer zapadne takozvane vakcine i nisu to
nisu zastita od WUHAN COVID
ali daju ovi politicari , nadu da su zasticeni .
zao mi je , ali , kao i sto je receno , morala i je raditi na laksem radnom mestu.
i njeni nadredjeni su i morali , znajuci njeno stanje da je sklone i daju mesto sa manjim rizikom.

zalosno je sto je umrla, zbog nekih svojih ideala i vrv se dokazujuci pre svega sebi i za sobom ostavila dete koje ej jedva dobila. jos je zalosnije sto se ona tako pokojna sad koristi da se prebacuje krivica na nevakcinisane, a svi znamo da i vakcinisani sire zarazu.

moja mama je odbila invalidsku, kao tezak dijabeticar i srcani bolesnik i sa pratecim bolescinama koje je izazvao secer, i nastavila da radi jos jedno 10 godina posle toga, posle je morala da ode u invalidsku. zato i napisah da invalidsku covek moze da odbije i niko ne moze da ga natera.

kolko je ljudi placalo mito za invalidsku, a oni koji su stvarno morali da idu nekada nisu dobijali, a nekada sami odbijali.

ОВО је поштовање за преминулу, а не оно одвратно псеудосрцепарајуће рекламно брабоњање њених „колега”.

Back