Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
Na kraju nas sve snadje ista sudbina...
....тако су се тешили сиромашни од кад је света и века.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na kraju nas sve snadje ista sudbina...
ma znam da nije nas izum ,al koliko ja pamtim u skorije vreme u Evropi je takva prevara bila samo kod nas i u Albaniji 97. stim sto su siptri bar digli opstenarodni ustanak i pola drzave upalili zbog te pljacke,a kod nas je masa standardno kmetovski cutala i pravila se blesava iako su verovatno vise para ostavili od albanske gologuzije.
Пирамидална штедња, није никакав балкански изум, а "стоке алаве на паре" имаш диљем планете...
ma znam da nije nas izum ,al koliko ja pamtim u skorije vreme u Evropi je takva prevara bila samo kod nas i u Albaniji 97. stim sto su siptari bar digli opstenarodni ustanak i pola drzave upalili zbog te pljacke,a kod nas je masa standardno kmetovski cutala i pravila se blesava iako su verovatno vise para ostavili od albanske gologuzije.
Пирамидална штедња, није никакав балкански изум, а "стоке алаве на паре" имаш диљем планете...
ma znam da nije nas izum ,al koliko ja pamtim u skorije vreme u Evropi je takva prevara bila samo kod nas i u Albaniji 97. stim sto su siptri bar digli opstenarodni ustanak i pola drzave upalili zbog te pljacke,a kod nas je masa standardno kmetovski cutala i pravila se blesava iako su verovatno vise para ostavili od albanske gologuzije.
Било је тога свуда пре, само би требало копати по информацијама... Гарант није наш изум.
Што се тиче догађаја у Албанији, они су га били тотално награбусили, јер су у својој необавештености,
примитивизму и похлепи отишли толико далеко да су и станове продавали, како би се преко ноћи "обогатили",
па кад су остали к'о последњи клошари и без крова над главом "дигли су револуцију"... Код нас људи ипак
нису толике будале, па да су остали и без крова над главом...
pa kako ko
i kad smo glupi onda samo NAJGLUPLJI....
kakvi zlikovci
koga su zaklali ili ubili
ne ja bi tebi dao da ti platis,ti si odgovorna isto kao i milosevic za to![]()
Sve bi ih ja uputila na Slobu i Miru Chaushesku, neka se njima zale i traze da im se vrate pare, mada teshko, veliki su to obozavaocitog zlikovachkog brachnog para da bi se usudili da njih optuze za pljachku stoleca!
ja bih se slozio nista gore on nas (generalizujem) kad se pravimo pametni...ali to je druga prica.
umrla zena ko zena od bolesti, "samo" sto je odradila najjacu kombinaciju za pare posle "ZAJMA ZA PREPOROD SRBIJE"....
gospodi pomiluj....