Umorna sam

Iskrena da budem, umorna sam... I od ovih reci koje po ko zna koji put sama sebi kucam...
I od ovog osecaja neljudskosti i odbacenosti... Pateticna ili luda? Mozda sve u jednom?
Ili prosto ne znam da se nosim sa zivotom...
Ne znam da prihvatim poraze i postupke ljudi koji me okruzuju... Usamljena sam, to je problem...
Pokusavam da nadjem na ovom svetu nekog ko na zivot gleda kao ja...
ali sto vise vreme prolazi cinimi se da se u toj mojoj potrazi sve vise pretvaram u nekog pustinjaka....
Zasto sve dobro koje dajem odlazi negde... na neko meni nepoznato mesto...

Dusa... da li je neko video ikad coveciju dusu?
Da li se u nekom udzbeniku nalazi potanko opisana funkcija i izgled ovog organa?
Zasto onda boli, zasto onda imam taj osecaj bola koji preplavljuje celo telo?
Kao da mi sredisnji deo tela odumire... raspada se... ne pripada meni...
Osecam se kao umorno i staro drvo sa nezvanim gostom - crvotocinom...
I ponovo stari problem - nedostatak reci... nedostatak pravog opisa za nesto sto se oseca...
Ma, samo sam umorna, nista vise, samo umorna

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
Tijara.........neću ništa reći.....pročitaj moje blogove od 01.08.-31.08.....kad imaš vremena....i od 14.09.
Vidim počela si......shvatićeš da je 08.mesec bio ceo ....videćeš već kakav......ali osmeh je lek za tvoju i tudju dušu

Poslednja izmena:
LJILJA MMM;bt116929:
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
Tijara.........neću ništa reći.....pročitaj moje blogove od 01.08.-31.08.....kad imaš vremena....i od 14.09.
Vidim počela si......shvatićeš da je 08.mesec bio ceo ....videćeš već kakav......ali osmeh je lek za tvoju i tudju dušu

Sta da ti kazem,:cmok2::zag: uzivam citajuci, i ucim:D

Kao prvo: bolje je biti sam nego u losem drustvu!
drugo: Cini samo ono sto tebe cini ispunjenom i srecnom, pa iako je to pisanje...;)
trece: Pronadji sebe u bilo cemu...i opusti se...:)sreca uvek nadje put...iako ponekad zaluta pa mislimo da kasni...;):cmok2:

Hej, bas si pala :sad2: hajde dizi se bre... nema dole nista osim prasine! Znam, mozda ces mi odgovoriti lako je reci "dizi se" ali tesko je dici se ako ti neko ne pruzi ruku... e pa jeste, tesko je ali nije nemoguce i cesto nam se cini da je mnogo teze nego sto stvarno jeste :)

Puno puta sam se i ja osecala tako....i prodje...jednostavno prodje..
Ako na prasnjavom zivotnom putu pokleknes i padnes - ustani, otresi prasinu i nastavi dalje, jer ne gubi onaj koji padne vec onaj ko nastavi da lezi.

Back