umor

• Začetnik teme Začetnik teme prsho
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
shvati da si na robiji da zivot ti nije drugaciji od obicnog zatvorenika sto bio je prljav igrac a ti igras cisto i na mnogim mestima si blistao
pohvale stizale titule se nizale zasto si sad sam i odbacen kad trenuci cinili su zivot dragocen otkuda sada samoca i kako si skroz onemocao
da vratis stanje na predjasnje izadjes iz stvarnosti sablasne ako joj se prepustis tu ces i korenje da pustis nije to dinamika desavanja vec ucmala mocvara trajanja
videces sebe u glibu kako te ostali stizu pregazen od stampeda ostarelo lice se menja gubi formu i identitet napusta ovaj svet zelja i jeste bila
da pitas dal se odlucila za pobacaj ili radjanje izbeglo bi se mnogostruko svadjanje patnja slepilo duse ponovno vaskrsenje i potnoce ne bi nista
postojalo sve bi u tami ostalo bez naznake oblika sto jesu a sada na koju adresu obratiti se zakucati kad isuvise kasni su sati zaspacu oborice me umor
i delovace kao da sam umro al budjenje bice opet bolno nista novo danu nisam doneo svoj ritual prepoznatljiv zidovima potrazicu utehu u snovima dok
ne utonem u taj jedan opijajuci,smirujuci konacan i viseznacan i nece mi biti buditi se sa ovom svescu a sa drugom pa o tome ni necu moci razmisljati jer mozak
ce se iznova formirati i donositi zakljucke bez znanja o prethodnom postojanju vec samo na ekranu citati zapisano

Back