- Poruka
- 91.160
Konstantan umor posle kovida..kako ga rešiti?
Iskustva?
Iskustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čijavanapraš sam uzimala jako davno i znam šta je.1. https://www.ajur-veda.rs/proizvod/cijavanapras/
2. https://www.lama.rs/haya-labs-querc...MLjMrTvW8DRMfL7CiGEGQdXBDfr4tpXhoCxDMQAvD_BwE
kvercetin omogućava mnogo bolji prodor u ćelije
gutaj vitamine , prirodni đusevi , polako pojačaj intenzitet fizičkih aktivnostiKonstantan umor posle kovida..kako ga rešiti?
Iskustva?
Dešava se...Ja moram oftalmologu, pročitala sam naslov ovako: umro posle kovida, kako rešiti.
Kada pocinje sa umorom?Ja imam sada koronu ali ne osjecam nikakav umor.Konstantan umor posle kovida..kako ga rešiti?
Iskustva?
Izvini... Umor posle kovida, ili posle njekcije za kovid?Konstantan umor posle kovida..kako ga rešiti?
Iskustva?
Цинк, селен, магнезијум хлорид ?Vitamini?
Zavisi od toga šta je kovid uradio organizmu . Nije isto ako je infekcija bila lakša ili teža , sa upalom pluća ili miokarditisom.Konstantan umor posle kovida..kako ga rešiti?
Iskustva?
Nije napravio neku štetu,nije bilo temperature..samo taj umor.Zavisi od toga šta je kovid uradio organizmu . Nije isto ako je infekcija bila lakša ili teža , sa upalom pluća ili miokarditisom.
Treba vremena da se organizam oporavi , dobar san , redovna ishrana sa dosta vitamina , lagana šetnja koliko zdr. stanje dozvoljava - ništa na silu. I osmeh.![]()
Mora proći vrijeme, ne brini, bićeš stara ti ubrzo. Ja sam imala malo teži oblik, bolnica, na kisiku danima, evo me, mogu konju rep iščupatiNije napravio neku štetu,nije bilo temperature..samo taj umor.
I apetit je loš..Meso ne mogu da smislim. Dakle osmeh na lice i
leškariti.![]()
Hvala tiMora proći vrijeme, ne brini, bićeš stara ti ubrzo. Ja sam imala malo teži oblik, bolnica, na kisiku danima, evo me, mogu konju rep iščupati![]()
Ja sam uzimala Rain Soul Red, nekih 30-40 dana konstantno, to mi je popravilo apetit (stvarno nisam mogla ništa jesti s voljom, jela samo koliko je nužno da preživim) i popila sam 2 pakovanja Orhomol Immun, svaki dan po kesicu, sad pijem jednu sedmično, navodno je dovoljno tako ako si zdrav. Pa eto, malo pročačkaj, raspitaj se, probajHvala ti![]()
Lupanja srca nema ?Nije napravio neku štetu,nije bilo temperature..samo taj umor.
I apetit je loš..Meso ne mogu da smislim. Dakle osmeh na lice i
leškariti.![]()
gora si od meneJa moram oftalmologu, pročitala sam naslov ovako: umro posle kovida, kako rešiti.