Umobolni mladić vežba svog pitbula nad vezanim bespomoćnim lutalicama

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Osamaestogodišnji mladić u spomen-park u Kraljevu dovodi pse lutalice, koje veže kanapom i na njih pušta svog pitbula i tako ga vežba za borbu, tvrdi za „Alo!“ Danijela Jović iz tog grada. Ona navodi da je u sredu naišla na leš psa koji je bio vezan nekim kanapom, izujedan od strane drugog psa i ostavljen sa izvađenim crevima.

- Dan, dva pre toga sam čula od prijatelja, koji je to i video i mene obavestio, da izvesni Miroslav J. (18) svog pitbula vežba na psima lutalicama, da je nekoliko puta već to uradio, ali niko nije smeo da prijavi. Slučaj sam prijavila policiji, kojoj sam podnela prijavu. U policiji su mi rekli da nema psa u dvorištu, a ja tvrdim da ga je počinilac sklonio. Inače, u parku se šetaju deca sa svojim roditeljima, tako da se može desiti da njegov pas napadne i dete. Leš psa do danas nije uklonjen, na njemu se skupljaju muve i raspada se - kaže Jovićeva. 

http://www.alo.rs/vesti/53753/Psu_izvadili_creva

ovakvog treba uštrojiti i dati mu barbiku da se igra s njom

Osamaestogodišnji mladić u spomen-park u Kraljevu dovodi pse lutalice, koje veže kanapom i na njih pušta svog pitbula i tako ga vežba za borbu, tvrdi za „Alo!“ Danijela Jović iz tog grada. Ona navodi da je u sredu naišla na leš psa koji je bio vezan nekim kanapom, izujedan od strane drugog psa i ostavljen sa izvađenim crevima.

- Dan, dva pre toga sam čula od prijatelja, koji je to i video i mene obavestio, da izvesni Miroslav J. (18) svog pitbula vežba na psima lutalicama, da je nekoliko puta već to uradio, ali niko nije smeo da prijavi. Slučaj sam prijavila policiji, kojoj sam podnela prijavu. U policiji su mi rekli da nema psa u dvorištu, a ja tvrdim da ga je počinilac sklonio. Inače, u parku se šetaju deca sa svojim roditeljima, tako da se može desiti da njegov pas napadne i dete. Leš psa do danas nije uklonjen, na njemu se skupljaju muve i raspada se - kaže Jovićeva.

A lutalice neće da napadaju decu? :think:

A što se tiče ovog klinca, očigledno je da je u pitanju skot.

Како се зову људи којима је симпатично што болесни скот тако мучи животиње где умиру у болу и мукама*
То је из "ко то тaмо певa", a aко ниси схвaтио иронију, ондa си ментaлно зaостaлији од Мишкa.

. Leš psa do danas nije uklonjen, na njemu se skupljaju muve i raspada se - kaže Jovićeva. 

Jovićeva nema pojma.
To što se muve skupljaju na lešu nema veze sa raspadanjem
Ako su psi jeli hranu sa industrijskim aditivima onda se leš neće dugo vremena raspadati jer je reč o jakim konzervansima
isto je i sa ljudima koji su jeli hranu tog tipa.

Medjutim, kad na lešu Jovićeva bude videla male bele crviće nek me pozove, trebaju mi za pecanje

jaka stvar :roll:

Back