umnica

jeste priznali nekoj ženi da je pametnija od vas
mislim jeste makar priznali sebi
šta je pametna žena?

pitanje ti je malo besmisleno, chak nema ni logickog reda.
valjda prvo pitas sta je pamet pa onda ovo drugo mada je i to drugo pitanje bez smisla, da bih nesto priznao valjda prvo trebam da negiram. u sebi ili javno. sta zapravo pitas, dal to muskarci zive u ubedjenju da su pametniji pa eto odjednom sledi gorko priznanje za nesto sto ni sam ne znas sta je.

jel to pitas sebe sta je pamet ili druge?

Kako da piznas nesto sto je nemoguce, cuj zena da bude pametnija od muskarca, daj uozbilji se pa to je toliko neozbiljno da se granici sa komedijasenjem.

Kako da piznas nesto sto je nemoguce, cuj zena da bude pametnija od muskarca, daj uozbilji se pa to je toliko neozbiljno da se granici sa komedijasenjem.

To i ja pomislim kad god ti napises da si imao seks.

@Tema:
Priznao sam sebi da je pametnija, njoj sam rekao da je pametna.

Ne znam kako bih mogao da definisem pamet.

Ako koza laze IQ test ne laze. Desavalo se da me siju po IQ-u i nikom nista, sve lepo i ok.
Pametna zena je ona koja ima kliker i kojoj nije preokupacija gde ce za vikend i sl. sa kojom moze da se diskutuje o nekoj ozbiljnoj temi.

A zasto bi Priznavao bilo kome da je pametniji od tebe? Da im podignes ego? Sujetu? Sebe onako da spustis i pokoris pred tom osobom, bilo kog pola. Hajde nekome da uvidis inteligenciju, ali da kazes: E bas si pametniji/ja od mene. Sto bi to radio?

Back