UML ZADATAK

Darko Pejakovic

Početnik
Poruka
23
HITNO MI JE POTREBAN POMOC OKO OVOG ZADATKA KOJI SAM DOBIO KAO TEST DA URADIM,JA SAM POCETNIK U OVOME I POTREBAN MI JE MALA POMOC AKO MOZE NEKO DA MI POMGNE

ZAHVALJUJEM UNAPRIJED SVIMA NA POMOCI

Zadatak:
Potrebno je uraditi model izabranog sistema primenom UML-a kao i Windows (Web) aplikacija korišćenjem nekog objektno-orijentisanog programskog jezika. Model sistema:

Nacrtati Use-case dijagram(e) sa minimalno 5 slučajeva korišćenja sistema i dati tekstualni opis svakog od njih.
Nacrtati dijagrame aktivnosti za kreirane slučajeve upotrebe.
Kompletirati UML dokumentaciju o sistemu – dodati dijagrame klasa kao i ostale dijagrame (interakcijske, dijagrame stanja, dijagrame paketa i dijagrame razmeštaja) zbog potrebe boljeg razumevanje sistema, tako da od svake vrste mora biti minimalno po 1 dijagram.
Napraviti aplikaciju u nekom OO jeziku (C#, Java) u kojoj bi bile prikazane neke mogućnosti sistema opisanog dokumentacijom.

Dokumentacija se dostavlja u obliku word dokumenta koji sadrži verbalni opis problema koji se rešava, navedene dijagrame i njihove opise, opis aplikacije sa korisničke strane (print-screenovi formi).

Back