ublehas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.731
Aj realno koliko ste cura startovali zadnjih mjesec dana pa imate takvo iskustvo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj realno koliko ste cura startovali zadnjih mjesec dana pa imate takvo iskustvo?
...a svaku od tih pedeset je startovalo pet-šest... stotina komada takvih kao ti, sve i da pokušaju da svakom odgovore ne bi li ih zabunili za uobražene trebao bi im ceo mesec. Mslm se, za to vreme mogu i da upoznaju neko stvarno muško, taman ste im nabili dovoljno samopouzdanja da ih i dalje hoće. O tome koliko sam 'ženskih' profila otvorio po sajtovima za upoznavanje drugom prilikom. Menjaj taktiku, lovišta, u krajnjem slučaju menjaj pol ('ne možeš li ih pobijediti ti im se pridruži').Ja jedno pedesetak na internetu
Uobrazene lepe devojke kao i umisljene lepotice u zivotu mogu da prodju isto kao najsladja kruska na vrhu drveta koju niko ne moze da dohvati. Na kraju padne sama i pojedu je svinje.
Medjutim moje je pitanje sad, zasto danas sve vise devojaka, a narocito internet devojke postaju sve vise i vise umisljene lepotice? To zato sto dnevno dobijaju po 1000 poruka i onda ih te poruke naprave da pocinju da misle da su mnogo vredne?
Medjutim i ove devojke koje ne vise po internetu i fejsu i one postaju sve vise i vise uobrazene. Eto na primer vecina devojaka je prosecna sto se tice izgleda, intelekta, obrazovanja, poslom kojim se bave itd itd a ipak ne zele obicne muskarce koji su prosecnog izlgeda, primanja, obrazovanja, vec traze lepotane ili da su jako bogati.
Nisam lepa ali jesam glupa. Vanserijski, to mora da nešto znači.Dozivela sam bezbroj puta da se susretnem sa tipovima nadprosecog izgleda, ali sam vanserijskom inteligencijom znatno ispod proseka. Izgled ne igra toliko vaznu ulog,ali je svakako bitan
Hmmm umisljena nisam, da sam lepotca jesam, da sam prosecna nisam (ni u pogledu intelekta ni izgleda), a da li volim prosecne muskarce zavisi od njihovog karktera, manira, ponasanja.
Dozivela sam bezbroj puta da se susretnem sa tipovima nadprosecog izgleda, ali sa vanserijskom inteligencijom znatno ispod proseka. Izgled ne igra toliko vaznu ulog,ali je svakako bitan
Hmmm umisljena nisam, da sam lepotca jesam, da sam prosecna nisam (ni u pogledu intelekta ni izgleda), a da li volim prosecne muskarce zavisi od njihovog karktera, manira, ponasanja.
Dozivela sam bezbroj puta da se susretnem sa tipovima nadprosecog izgleda, ali sa vanserijskom inteligencijom znatno ispod proseka. Izgled ne igra toliko vaznu ulog,ali je svakako bitan
Da, to je pojam....Zaista je retko da se poklope lepota, dobrota i pamet.Ako super izgledaju,
pitanje je koliko su pametni, obrazovani...
A treca najvaznija komponenta - koliko su dobri i tolerantni ljudi ??
tebi fale samo još žute ruže![]()
Vidjećeš ti žute ruže u žutoj banovini ako ti naleti Nina .tebi fale samo još žute ruže![]()
Nisam lepa ali jesam glupa. Vanserijski, to mora da nešto znači.
tebi fale samo još žute ruže![]()
Iskrenost nema veze sa umisljenoscu.![]()
Vidjećeš ti žute ruže u žutoj banovini ako ti naleti Nina .![]()
Taj citat je jedan iz reda "najgluplji na svetu"... Sa tim "nisam umišljena, samo sam zgodna i volim žute ruže" hahahaha, svaki put umrem kad pročitam to... Još malo ću kao Toni Cetinski umreti sto puta dnevno, a njima je sasvim svejedno... Džizs krajst vit mi.
Taman kad sam hteo da citiram taj deo vidim da si već citirao...
hahaha, neverovatno, vanserijski ispod proseka... Nek je ona nama lepa. Mislim, lepa jeste, nema tu šta da se polemiše, ona tako rekla.
Taj citat je jedan iz reda "najgluplji na svetu"... Sa tim "nisam umišljena, samo sam zgodna i volim žute ruže" hahahaha, svaki put umrem kad pročitam to... Još malo ću kao Toni Cetinski umreti sto puta dnevno, a njima je sasvim svejedno... Džizs krajst vit mi.
Iskrenost nema veze sa time što si ti izjavila... Prvo, lepota je relativna, drugo, izjava ti je presmešna, treće, neki stav, informacija, šta već, to može biti iskreno, to što si ti rekla može biti samo subjektivno mišljenje ili konstatacija... Kompleks je svakako, samo neću da ulazim u domen psihologije.![]()
Svojom konstatacijom ali pogresnom vec si zasao u domen psihologije.
To sto sam svesna sebe ne znaci da imam kompleks. Onda ga imaju i svi ostali koji misle isto
Da sam htela da se kurcim i nabijam komplekse drugima to bih vec uradila.
E onda bih se najverovatnije uklopila u temu "Umisljene lepotice"
Necu ti zameriti na ostalim komentarima jer se i ne znamo. A prva impresija je uglavnom pogresna narocito ako je zasnovana preko interneta
![]()
oksimoron?ali sa vanserijskom inteligencijom znatno ispod proseka
Da, to je pojam....Zaista je retko da se poklope lepota, dobrota i pamet.
Ali sve sto je retko, to je vise cenjeno i trazeno
Uobrazene lepe devojke kao i umisljene lepotice u zivotu mogu da prodju isto kao najsladja kruska na vrhu drveta koju niko ne moze da dohvati. Na kraju padne sama i pojedu je svinje.
Medjutim moje je pitanje sad, zasto danas sve vise devojaka, a narocito internet devojke postaju sve vise i vise umisljene lepotice? To zato sto dnevno dobijaju po 1000 poruka i onda ih te poruke naprave da pocinju da misle da su mnogo vredne?
Medjutim i ove devojke koje ne vise po internetu i fejsu i one postaju sve vise i vise uobrazene. Eto na primer vecina devojaka je prosecna sto se tice izgleda, intelekta, obrazovanja, poslom kojim se bave itd itd a ipak ne zele obicne muskarce koji su prosecnog izlgeda, primanja, obrazovanja, vec traze lepotane ili da su jako bogati.