Van razuma
Iskusan
- Poruka
- 6.278
Toliko zanimljiv da bude, da ti je sa njim dozivotno zabavnoKako misliš ne dešava ništa?
Nije ti dovoljan jedan partner?
Tesko, ne mogu poverujem, mozda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toliko zanimljiv da bude, da ti je sa njim dozivotno zabavnoKako misliš ne dešava ništa?
Ti meni govori s ili kome?Kako misliš ne dešava ništa?
Šta ti misliš o životu sa jednim partnerom, 'i živjeli su srećno do kraja života'?Ti meni govori s ili kome?
Zavisi od tog kako se slažu..moguće jeŠta ti misliš o životu sa jednim partnerom, 'i živjeli su srećno do kraja života'?
Pa dobro..nije nemoguceToliko zanimljiv da bude, da ti je sa njim dozivotno zabavno
Tesko, ne mogu poverujem, mozda...
Izvinite što se mešam, samo da kažem nešto što mislim da je bitno.Šta ti misliš o životu sa jednim partnerom, 'i živjeli su srećno do kraja života'?
Zavisi kako ko ima sreceIzvinite što se mešam, samo da kažem nešto što mislim da je bitno.
Ovako: ako je partner posesivan i ne da ti da se druzis sa svojim drustvom i uopste sa drugkm ljudima, ta sreca nece potrajati ni par meseci akamoli zauvek...Samo Ja i on, sami svuda...doživjela sam to, zato i govorim, na bazenu i na moru umirem od dosade akamoli svakodnevno...
ALI ako je neki čovek koji je društven, pa tu i tamo izađete sa drugim ljudima to je već totalno deseta stvar i ostarite zajedno, a nema ništa lepše nego gledati nekoga i videti u njemu još uvek momka sa kojim sam odrastala i sazrevala.
Jeste ljubomora baš odbojnaZavisi kako ko ima srece
Naravno da se ne sekiraš jer tema nije ni bitna.Sekiram se evo
Ma ko te pita jel te zabolilo šta..ko te pitao nestoNaravno da se ne sekiraš jer tema nije ni bitna.
Ovo je postavljeno ko filoSofska rasprava, znači ništa konkretno. Očekivati da ljudi razumeju o čemu pišeš, bez da to kažeš konkretno, jasno i suvislo, očekuj na filoSofiji. Tamo ionako svako priča sam sa sobom, jer niko nikog ne razume. Smejurija.
p.s. da, i baš me zabole.
Postavila/o si temu, pitala/o si nešto. Takva arogantna sr.anja sam ti već rekla gde da postavljaš, tamo je tvoj okot. Fuj.Ma ko te pita jel te zabolilo šta..ko te pitao nesto
SvastaPostavila/o si temu, pitala/o si nešto. Takva arogantna sr.anja sam ti već rekla gde da postavljaš, tamo je tvoj okot. Fuj.