- Poruka
- 130.254
Da li su zene umetnice seksa..drugim recima..da li vise volite umetnice ili one koje tek uce ili koje su samo u fazonu legnes i rasiris noge? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne verujes da su zene umetnice seksa?ne verujem
ne. ne verujem šta čitam!ne verujes da su zene umetnice seksa?
Bez ruku!kako ih učiš, teorijski ili praktično?
Ово је шатровачки?Bez ruku!
Zavisi.Da li su zene umetnice seksa..drugim recima..da li vise volite umetnice ili one koje tek uce ili koje su samo u fazonu legnes i rasiris noge?![]()
brate presao si igricu jbtkasam bio mali seljak mislio sam da su one nase seoske udaraljke nesto najgore...
Malo mesto, zna se ko koga, koja ceka "prevoz" u kom zbunu, samo cimni kad si na 2 min da iskocim u auto sakrila sam se iza drveta...
Onda malo upoznam vaspitacicu iz prestonice, i kapiram da su seoske ustvari male bebe, gradske su mnogo duze u prometu i znaju svoj posao.
Iskreno, ja sam vise za neku normalnu pricu, ove gradske su vise za rekreaciju, nemaju nikakvu svrhu postojanja, nemaju cilj, ambiciju, ne umeju da kuvaju nista vise od kafe i supe iz kesice a i cesto imaju neku suplju uvrnutu zivotnu pricu ili bivseg psihopatu, ili se do sada nisu ostvarile ni poslovno ni stambeno.
nisam jos presao, imam jos jedan nivo dva i final boss i presao igricu.brate presao si igricu jbt
nego daj GSP tiz žbunova gde iskacu sve te domacice![]()
nisam jos presao, imam jos jedan nivo dva i final boss i presao igricu.
Nema potrebe da me hvalis, pecaju se na fiz izgled i dubok dzep... sve ono sto ti nemas a ceo zivot pricas kako si pametanjel pisu na forumu
da im kazem lepu rec dve za tebe![]()
Znamulepsao si mi dan![]()
ulepsao si mi dan
sta ce mi pare kad se ribe loze na moje ogromno dupe i mala ramena...pa se sazale
pa kako , reci... buca , krompiric jao niko te ne voli
evo ja cu...
i tako, znas ja bez para i pameti se ljubim samo na promaji![]()
Stokholmski ...Znam
Sindrom zrtve koja se zaljubljuje u mucitelja.