Umetnicko plivanje

brizna mama

Primećen član
Poruka
505
Dete odustalo od plesa nakon 6g. Tako sada razmisljamo o umetnickom plivanju. Ono sto nas interesuje je gde je upisati sa10g, a da ima bar neko putovanje, takmicenje van grada ili kamp jer joj je to nedostajalo u prethodnom sportu.

Dete odustalo od plesa nakon 6g. Tako sada razmisljamo o umetnickom plivanju. Ono sto nas interesuje je gde je upisati sa10g, a da ima bar neko putovanje, takmicenje van grada ili kamp jer joj je to nedostajalo u prethodnom sportu.

Ako hoćeš da putuje upiši je na folklor.:aha:..i onako kažeš da je išla na ples...ali nikad neću razumeti roditelje koji svoju decu upisuju na sportove po svom nahođenju a ne po afinitetu deteta...i da li znaš koliko je umetničko plivanje teško?

Izgleda da je u Beogradu jako teško dobiti običan odgovor na obično pitanje o klubovima za umetničko plivanje. Jednostavno za i protiv nekog kluba. A što se tiče mojih ambicija i detetovih talenata to ne bih ni da komentarišem. Dete je odustalo od plesa sa elementima ritmičke gimnastike iz razloga nenamernog favorizovanja jedne devojčice od strane trenera. Nama je sve odgovaralo u tom klubu. I žene treneri i koreografija i muzika i blizina treninga i cena. I čitave godine smo je odgovarali od toga i pričali sa trenerima kako da je malo stimulišu, ali džaba. A što se tiče talenata ima ih više. Jedan od njih je i plivanje. A ovo je samo jedna proba da li joj se sviđa ili ne umetničko plivanje. I molim te reci zašto je umetničko plivanje teško?

Poslednja izmena:
Sto se ticce umetnickog plivanja, izuzetno pozitivno utice na razvoj organizma. Prilicno zahtevan sport... naravno mnogo "jakih momaka" (ne mislim na tebe zvocalo) omalovazava taj sport, kao i umetnicko klizanje, ples... pa i skijanje, plivanje, gimnastiku... i sve drugo sto nisu problai... ili su nesposobni da urade.
Znam da sam na Banjici vidjao devojke koje se bave time. Ne znam koliko ce sa tim sportom proputovati, ali je zvocalo definitivno u pravu da se sa folklorom jakooo puno putuje. Takodje, NIKAKO se ne slazem da dete treba upisivati na sport prema njegovom afinitetu, jer sta zna dete od 10 godina? Samo ono sto vidi na TV, dakle kosarka, fudbal i u zadnje vreme tenis... eventualno malo odbojka... a posto je profesionalac skoro nemoguce postati (kad kazem profi onda to zaista i mislim, ne mislim na ove nase lige), onda mislim da detetu roditelji kao upuceniji u te stvari moraju otvoriti oci i pokazati mu citavu lepezu mogucnosti.

Back