Umete li da muzete?

fuf.. bas sam se namucio kad sam prvi put muzao kozu.. ja je apim za sisu, ona sedne.. ja joj dignem jednom rukom dupe, drugom za sisu, ona mi ritne lonac.. e reko nesh ti meni vise.. dohvatim kozu, odnesem je u garazu, upalim svetlo, turim joj glavu medju noge, stegnem je nogama da ne mrda i izmuzem naopacke

z:hi::klap::hahaha::hahaha::hahaha:
Ne mogu da zamislim koja je to poza bila!

Koliko vidim na ovim satelitskim kanalima (npr. BBC Prime i sl.) na zapadu je pravi hit preseliti se u selo.
Kao, prodaš stančić u Londonu i od tih para kupiš zamak na selu.Zapatiš par kokošaka, po koju ćurku i prase i idila.Buđenje uz kukurikanje pevca, lokanje u lokalnom pabu, život bez stresa, gradske vreve.
Ključno pitanje u celoj toj zavrzlami je "Umete li da muzete?"
Ne umem da muzem, ali mi taj nacin zivota nije stran... odrasla sam u gradu, ceo zivot sam provela u urbanim sredinama i ne umem da razlikujem gusku i patku!
Ali znam da svinja nije prirodno prljava,nego je samo drze da sedi u sopstvenim govnima

i znam da nikad ne bih muzla kravu, niti drzala kokoske... ja bih se bavila jabukama! Volela bih u toj distribuciji da se bavim uzgajanjem voca, a zivotinje bih ostavila za nekog kome to vise lezi.

Umijem, i te kako se time ponosim .Naucio me moj svekar jednom davno.
Svkrva je bila zaduzena za muzu krave,kako se razboljela neko je morao brzo da obavi muzu,na moj predlog i da se ne bi zvala neka zena iz sela,ja sam pomuzla tada pa po nekad i kad je mogao neko drugi, da bi mi imali i dvije krave i da bi ja obe muzla bez problema.Sve je to proslast,a ja ziva i ne bas zdrava ne zbog muze. Bolje bi nam bilo da i sad imamo jednu kravu u vremenu nadolazece sveopste krize. Pa ta mogucnost nije iskljucena.

Umem.
Kao klinka sam kod babe i dede na selu svašta naučila. Moj stric je imao ogromno imanje i njegova deca, sa kojima sam se ja najviše igrala, imala su svoja zaduženja, radilo se baš ozbiljno. Igranje ili uz posao, ili kad sve završiš. Tako sam i ja upala u mašinu, moj posao je bio čuvanje ovaca, kasnije i krava, a "plata" mi je bila balon svežeg mleka svako veče :manikir:

pa, ja ne umem!
iako sam na selu provela pola detinjstva...

ali sad zivim u beogradu...ucili me da je tako moderno..nece mene ni kriza ni stres odavde oterati...
eventualno moda...imam finu kucu na selu....kuca na sprat...sa 2 kupatila i veeeeeeelikim dvoristem!

treba nekom?

Back