Umetak zadovoljstva

Zefirra:
Seksualno zadovoljstvo sada moze da se ostvari i kroz hirurski zahvat.
Proizveden je uredjaj , zasnovan na stimulatoru koji se obicno koristi za
zaustavljanje bola. Taj uredjaj umece se blizu kraja kicme zene.Kad se aktivira,
bezicnim putem,preko dodatka velicine dzepnog podsetnika,propushta elektricnu
struju koja direktno stimulishe nerve koji dovode do orgazma...:)

Pa ja sam mislio da je tvoj nindz-minndza neki Xtra yebac kad ono treba ti dodatna naprava......

sinnke:
Mozda je on ta naprava.

Moguce zato ga i hvali toliko!

"Ugradite sebi ninja stimulator u kicmu i bice vam super"

"Ranije nisam mogla nikako da dozivim orgazam ali od kada imam ninja stimulator svarsavam ko svinja!!"

"Moj muz stalnor hrce nocu, ali od kada imam Ninja stimulator samo odvrnem potenciometar na maksimum, i uzivam, a hraknje uopste nmi ne cujem"

"Ne cekajte ni sekunda! Narucite odmah vas - NINJA STIMULATOR!!!! "

Mumi:
Moguce zato ga i hvali toliko!

"Ugradite sebi ninja stimulator u kicmu i bice vam super"

"Ranije nisam mogla nikako da dozivim orgazam ali od kada imam ninja stimulator svarsavam ko svinja!!"

"Moj muz stalnor hrce nocu, ali od kada imam Ninja stimulator samo odvrnem potenciometar na maksimum, i uzivam, a hraknje uopste nmi ne cujem"

"Ne cekajte ni sekunda! Narucite odmah vas - NINJA STIMULATOR!!!! "
...dobar dan, dobar dan...
...ja bih zzeleo bmw trojku - od dodatne opreme bih voleo kozzna sedishta, shiber i ninja simulator.... :)

...pa i nije...:)
...ova tema mi je jednostavno zanimljiva...:)
...Sto se tice nindze rekao je da bi se rado docepao tog daljinskog...
...a zatim ga upotrebljavao , dok ga nebih molila da prestane...i na svim mogucim i nemogucim mestima...:)
...medjutim, i ja se slazem da nema nista bez onog osecaja zadovoljstva pod njegovim strastnim i culnim dodirima , zudnim pogledima...
...pa onda kad me obori na krevet , napravi polugu da ne mogu da se mrdnem...pa me provocira svojim usnama i telom , a ne da mi, dok ne dozivim otprilike orgazam samo zbog vizuelne stimulacije...:)
...ljudi moji nemojte opise mog decka shvatiti kao atak na vashu muskost , ja sam samo jedna zaljubljena zena...

...e sad mada nemam neku zelju da vidim , pretpostavljam sta su mario i doca napisali , i vidim to kao odraz zaljenja za nindzinom pozicijom...:)

Back