- Poruka
- 5.907
Super ideja....samo shto aktivirajuce dugme treba ugraditi u daljinski od TV-a...a zna se kod koga je stalno dalinski
Na taj nachin cemo moci i mi da ucenjujemo!
!

Na taj nachin cemo moci i mi da ucenjujemo!
!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i to kako da ne....moj daleki too pikeeee :-D2pike:A sex, a sex?
cyber-sex?Lusy Lusy:i to kako da ne....moj daleki too pikeeee :-D
Naravno,to nam je jedino resenje...moj daleki.... ;-)2pike:cyber-sex?
Nista, da nabavljam opremu?Lusy Lusy:Naravno,to nam je jedino resenje...moj daleki.... ;-)
Oooodaveezno....2pike:Nista, da nabavljam opremu?
Ajvar, sarme, malo piletine, al tvojom rukom spremaneLusy Lusy:kad hoces?Kad god zatrazis a eto mene pa ti saljem torbe...
...iiii srednji prstLusy Lusy:Ja zaista ne znam cemu takva glupost,zasto nam je bog dao ruke i ...
e da i to...i sve ostalo sto moze da posluzi u te svrhe a nema zice i ne radi na baterije...2pike:...iiii srednji prst![]()
Zefirra:Seksualno zadovoljstvo sada moze da se ostvari i kroz hirurski zahvat.
Proizveden je uredjaj , zasnovan na stimulatoru koji se obicno koristi za
zaustavljanje bola. Taj uredjaj umece se blizu kraja kicme zene.Kad se aktivira,
bezicnim putem,preko dodatka velicine dzepnog podsetnika,propushta elektricnu
struju koja direktno stimulishe nerve koji dovode do orgazma...![]()
Mumi:Pa ja sam mislio da je tvoj nindz-minndza neki Xtra yebac kad ono treba ti dodatna naprava......
sinnke:Mozda je on ta naprava.
...dobar dan, dobar dan...Mumi:Moguce zato ga i hvali toliko!
"Ugradite sebi ninja stimulator u kicmu i bice vam super"
"Ranije nisam mogla nikako da dozivim orgazam ali od kada imam ninja stimulator svarsavam ko svinja!!"
"Moj muz stalnor hrce nocu, ali od kada imam Ninja stimulator samo odvrnem potenciometar na maksimum, i uzivam, a hraknje uopste nmi ne cujem"
"Ne cekajte ni sekunda! Narucite odmah vas - NINJA STIMULATOR!!!! "