umesto pozdrava...

gost 88651

Iskusan
Banovan
Poruka
6.081
davaćemo jedni drugima ceduljice sa linkom?

13059749354_de58ca3baf_c.jpg

buljimo u ekrane i živimo unutrašnje?

da li je to dobro ili ne, šta mislite?

ili je bilo bolje kad smo kao deca možda trčali po livadi za loptom, al' nismo imali wikipediaa

Pogledajte prilog 477185

ili je bilo bolje kad smo kao deca možda trčali po livadi za loptom, al' nismo imali wikipediaa

Na slici je metro u nekom milionskom gradu. Bolje da buljiš u telefon nego da radoznalo posmatraš ljude - može neka budala da te napadne...

Ne znam kako nam je, ne mislim da je svima isto - možda je najteže deci, jer oni ne znaju za vreme pre interneta, pa ne mogu da "izaberu" da žive drugačije...

Ja se ne sećam skoro ničega što pročitam na netu, a kad odem u šetnju, bioskop, izložbu, ili koncert čini mi se da sam baš kvalitetno provela vreme (+ vreme se čini duže), osećam se dobro i obogaćeno, a to nikada ne osećam uz komp. Nikada, bez obzira koliko su dobre stvari koje gledam, slušam ili čitam.
Tako da sam ja verovatno tip za livadu...

al fala bogu za mejl i porukice, ne mora toliko da se priča

Ne znam kako nam je, ne mislim da je svima isto - možda je najteže deci, jer oni ne znaju za vreme pre interneta, pa ne mogu da "izaberu" da žive drugačije...

možda, da...
nez dal je pre bilo toliko nasilja u školama, ili smo samo sada bolje obavešteni.
vreme tagovanja i mentionovanja...

- - - - - - - - - -

mada i mene je jedan u petom osnovne zajebavao celu godinu, dok nije ponavljao.
razmišljao sam pre nekog vremena da se svetim za to, al, rekoh sebi, jbš to.

Pogledajte prilog 477185

U nekim delovima azije je nepristojno gledati druge putnike u metrou.Pitanje je sta zaista znaci slika - kulturoloski,nacionalni prikaz ili otudjenost.

Mnogo je lazi na internetu,pun prevara na koje upozoravaju redovno i dezinformacija.Bolje je sa njim - mogu se naci saveti pravnika,ljudi koji su prosli neke slicne situacije,mnogo korisnih stvari.Treba ga mudro koristiti.

Sa druge strane za komunikaciju sms,poziv su nezamenljivi.Net nije potreban uopste.Ne moras da imas fejs,tviter,insta da bi te neko nazvao,javio se,komunicirao sa tobom.To je korisna strana mobilnih telefona.

Back