Umeće zavođenja

Nisam gledala do kraja klip, ali ne verujem u to...Verujem u maštu, maštu, maštu...Kada nekoga voliš. Nikakve škole, i ostale gluposti. Ako ti nekoga voliš, oni leptirići u stomačiću, želju za nekim i osećaj da ga raduješ, ako si senzibilna osoba...i imaš maštu...Nežnost... to je po meni zavodjenje. Odnosno, "začini" za zavodjenje i recepAt. Jer mašta može svašta. :)

Nisam gledala do kraja klip, ali ne verujem u to...Verujem u maštu, maštu, maštu...Kada nekoga voliš. Nikakve škole, i ostale gluposti. Ako ti nekoga voliš, oni leptirići u stomačiću, želju za nekim i osećaj da ga raduješ, ako si senzibilna osoba...i imaš maštu...Nežnost... to je po meni zavodjenje. Odnosno, "začini" za zavodjenje i recepAt. Jer mašta može svašta. :)
cekaj cekaj znas sta je sexy ves i garderoba..lepa frizura izbacene grudi..zavodljiv hod..sve to pali kod vecine..tako isto muskarac moze ispostovati neki proveren sablon zavodjenja

које су ово глупости (мислим на клип)
а школе завођења----па исто
он ће некоме да приа како да заводи,да се удвара...бзвз

Meni se čini da su one voditeljke idealni moderatori za pdf.Žene.:rotf:

Dragi Rudi, kad se izloguješ sa Krste, osvrni se oko sebe pa svoju majku, sestru, devojku, ženu fino počasti komplimentom da su poput ćurki iz okačenog klipa.
Mene i Zadovoljnu domaćicu preskoči.

Mi smo (hvala Bogu i roditeljima) deset klasa ispred njih.

Pozdravčić

Dragi Rudi, kad se izloguješ sa Krste, osvrni se oko sebe pa svoju majku, sestru, devojku, ženu fino počasti komplimentom da su poput ćurki iz okačenog klipa.
Mene i Zadovoljnu domaćicu preskoči.

Mi smo (hvala Bogu i roditeljima) deset klasa ispred njih.

Pozdravčić

Ajde šalio sam se, pobogu.Izvini.
flirt.gif

Back