- Poruka
- 11.751
Šta mislite o ovome? Retka droga došla i u naše krajeve.Speed seducers,gejmeri i škole zavođenja.
Verujem da će vam snimak biti zanimljiv.
Verujem da će vam snimak biti zanimljiv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobra je to stvar samo sto je za nase kokoske dovoljan tretman petla
cekaj cekaj znas sta je sexy ves i garderoba..lepa frizura izbacene grudi..zavodljiv hod..sve to pali kod vecine..tako isto muskarac moze ispostovati neki proveren sablon zavodjenjaNisam gledala do kraja klip, ali ne verujem u to...Verujem u maštu, maštu, maštu...Kada nekoga voliš. Nikakve škole, i ostale gluposti. Ako ti nekoga voliš, oni leptirići u stomačiću, želju za nekim i osećaj da ga raduješ, ako si senzibilna osoba...i imaš maštu...Nežnost... to je po meni zavodjenje. Odnosno, "začini" za zavodjenje i recepAt. Jer mašta može svašta.![]()
cek dizgooglam sve to ima na netu tsss...a za japamske kokoške...?![]()
...a za japamske kokoške...?![]()
које су ово глупости (мислим на клип)
а школе завођења----па исто
он ће некоме да приа како да заводи,да се удвара...бзвз
tretman petla, jel to ono naskoci i odskoci i sve za 20 sekundi
za japanske isto ovaj nas petao... nista bez naseg petlanajbolja supa
kako grba danas?![]()
Meni se čini da su one voditeljke idealni moderatori za pdf.Žene.![]()
Sta ce joj mozak kad ima sise .cim vidis marijanu znas kolko je satiznaci da je nesto mLoooogo pametno
Dragi Rudi, kad se izloguješ sa Krste, osvrni se oko sebe pa svoju majku, sestru, devojku, ženu fino počasti komplimentom da su poput ćurki iz okačenog klipa.
Mene i Zadovoljnu domaćicu preskoči.
Mi smo (hvala Bogu i roditeljima) deset klasa ispred njih.
Pozdravčić
Sta ce joj mozak kad ima sise .![]()
Izvinjenje prihvaćeno![]()
Sad čitam u Blicu vest dana "Stanija otvara školu za starlete".
Šta je to starleta?
I hu d fak iz Stanija?![]()
Sta ce joj mozak kad ima sise .![]()
Hvala.Nisam ja kriv, pokupio sam prostačke manire na Ljisu, pa nekad ne znam da se ponašam kao džentlmen.Ali radim na tome, radim i borim se.