Umeće ljubavi - napiši nešto korisno!

Обилић

Elita
Poruka
17.339
Ovde kad kažem ljubav, mislim na vezu.

Juče sam prisustvovao jednoj čarki među dvoje zaljubljenih i mladih, pa pomislih kako će izgubiti jedno drugo ako nastave da se ponašaju glupavo.

Znate onu drevnu kinesku knjigu "Umeće ratovanja" ? Preporučujem !

Palo mi je na pamet da ovde zajedno napišemo nešto slično, samo na temu ljubav, gde će svako moći da nađe nešto što ne zna, a što će mu pomoći ne samo da održi vezu, već i da ta veza bude uživanje za oboje.

Ovde kad kažem ljubav, mislim na vezu.

Juče sam prisustvovao jednoj čarki među dvoje zaljubljenih i mladih, pa pomislih kako će izgubiti jedno drugo ako nastave da se ponašaju glupavo.

Znate onu drevnu kinesku knjigu "Umeće ratovanja" ? Preporučujem !

Palo mi je na pamet da ovde zajedno napišemo nešto slično, samo na temu ljubav, gde će svako moći da nađe nešto što ne zna, a što će mu pomoći ne samo da održi vezu, već i da ta veza bude uživanje za oboje.
Да вам је пре свега лепо и да сте везани једно задруго'

Nikada od partnera ne traži da ti kaže da te voli.
Ako pak tebi partner kaže "Voliš li me ?" odmah mu odgovori potvrdno i iz srca.

Ako to ponovi, opomeni ga da te to nikada ne pita, jer ti svoju ljubav dokazuješ delima.

"Volim te" može (ponekad) da ti izleti prirodno i nenamešteno. Samo tako !!!
Тако је. Све се слажем!

Права љубав се чека, не жури са упознавањем, све ће доћи!!!

Ne tražite reciprocitet u vezi. Dajte sve od sebe i verujte da to isto čini i partner.

To što dajete neka bude nešto čega imate i želite partnera da obradujete.

To može biti neka nežna reč, neka fizička aktivnost tipa oprali ste sudove iako nije vaš red, neka materijalna vrednost ili ljubavni zahvat.

Dajte od srca i ne očekujte da vam se vrati.

(Ko je rekao da je lako imati dobru vezu ?)

Ne tražite reciprocitet u vezi. Dajte sve od sebe i verujte da to isto čini i partner.

To što dajete neka bude nešto čega imate i želite partnera da obradujete.

To može biti neka nežna reč, neka fizička aktivnost tipa oprali ste sudove iako nije vaš red, neka materijalna vrednost ili ljubavni zahvat.

Dajte od srca i ne očekujte da vam se vrati.

(Ko je rekao da je lako imati dobru vezu ?)
Не тражити реципроцитет? Како то мислиш?

Back