Ultrazvucni rastjerivac pasa?

• Začetnik teme Začetnik teme Dany6
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dany6

Zainteresovan član
Poruka
348
Pretpostavljam da mogu ovde postati ovakvu temu.
Danas me napade lutalica i ujede me i odlucio ili cu od sada nositi sa sobom teleskop,elektrosoker,tejzer ili nesta drugo...pa naletim vidim da imaju uzv rastjerivaci pasa.
Jeli ima iko ko ga koristi ili je koristio i kakvi su utisci,jeli korisno i radi li?
Molio bi one koji nisu koristili uredjaj nikad da ne pisu,niti one koji su koristili uredjaj na psima koji su umiljati i mirni (ocigledno da na takve nece funkcionisati).
Znaci prvenstveno me zanima funkcionise li uredjaj na agresivne pse?i ukoliko neko ima pozitivna iskustva neka napise koji model ili sliku neka postavi....

Pretpostavljam da mogu ovde postati ovakvu temu.
Danas me napade lutalica i ujede me i odlucio ili cu od sada nositi sa sobom teleskop,elektrosoker,tejzer ili nesta drugo...pa naletim vidim da imaju uzv rastjerivaci pasa.
Jeli ima iko ko ga koristi ili je koristio i kakvi su utisci,jeli korisno i radi li?
Molio bi one koji nisu koristili uredjaj nikad da ne pisu,niti one koji su koristili uredjaj na psima koji su umiljati i mirni (ocigledno da na takve nece funkcionisati).
Znaci prvenstveno me zanima funkcionise li uredjaj na agresivne pse?i ukoliko neko ima pozitivna iskustva neka napise koji model ili sliku neka postavi....
Nemoj to, kupi onaj biber sprej, odlicno fukcionise, a nikoga ne ubija ili uzasno povredi.
Ja to uvek imam sa sobom, a ja imam psa, nekoliko puta sam ga i koristila jer su neki psi
( ne i ulicni) uzasno napadali mog psa, jes da sam i ja dobila malo bibera u oci, ali odlicno
funkcionise.

Ma kakvi ultrazvukovi, ja sam lepo napisala sa cim i licno imam iskustva.
U Francuskoj ( nekoliko godina idem u isto, neko manje mesto) 1 ogroman
pas uzasno je maltretirao mog psa pa nije znao za dosta i ja ga onda elegantno
poprskala tim sprejom. Sledeceg dana, ali i sledece godine cim bi me video
ja bih odmah samo taj sprej uzela u ruku i on je bezao glavom bez obziraz:)
Ако делује на питове, стафорде и сличне дивљачке расе, онда је ово дефинитивно нешто што ћу имати у виду. Јер само су то расе којих се плашим.

Ако делује на питове, стафорде и сличне дивљачке расе, онда је ово дефинитивно нешто што ћу имати у виду. Јер само су то расе којих се плашим.
Samo to, veruj mi, ja imam i sama pse ( vec 22 godina) moji su psi (rasa) bez ikakve agresije,
zato ih imam, ali ima pasa i to ne malo njih koji i nisu stafordi nego i rotvajleri recimo, i ja bez
tog spreja u tasnici i ne izlazim napolje. Nije nista strasno, i sama sam dobila silan biber jer je
vetar tako duvao, ali prodje to za 30 sekundi, ali se psi posle toga uzasno plase cim te vide.

Bilo bi lepo da neko napravi takvu spravicu i za ljude🤔🤭
Evo upravo rijesenje za to imas u postu ispod tvoga,ovaj biber sprej :D.
Nemoj to, kupi onaj biber sprej, odlicno fukcionise, a nikoga ne ubija ili uzasno povredi.
Ja to uvek imam sa sobom, a ja imam psa, nekoliko puta sam ga i koristila jer su neki psi
( ne i ulicni) uzasno napadali mog psa, jes da sam i ja dobila malo bibera u oci, ali odlicno
funkcionise.
Ma meni daje taj uredjaj,npr ako idem iza njega da ga rastjeram tim frekvencijama,da ne moram sprejom da ga prscem...Ali ne znam koliko je pouzdan taj uredjaj.
Nabavit cu ga pa ebi ga bude valjalo bude,a i nije pretjerano skupo 7evra...

Back