Ултрадесничари покушавају да ПРЕКИНУ ФЕСТИВАЛ "Мирдита, добар дан": Међу окупљенима Миша Вацић и Милица Заветница, БАЧЕНА БАКЉА

Ovo je besmislena frljoka od konstatacije jer tuđim se poslovima ne bavim pošto jedva postižem i svoj da završim a mislim da imam sva prava da budem tretiran 1000 puta bolje od bilo kog državnog službenika jer ja novac zarađujem dok ga partijska birokratija troši na bahat način i ostale tendere sa jednim učesnikom.

Dakle službenici 70 a preduzetnicima 18 hiljada.

Bedno, mizerno, bez opravdanja i za svaku osudu.

Nisi ti uposlenik države , aman čoveče,

Pa kako to nisu radili dosadasnjim vlastima? Nego ce bas ovoj?

Daj Natasa, i ti si usla u tu neku tajnovitost da joj ne znas kraja ni uzroka. Da li ti znas sta znaci izraz "transparentno"? Znaci "jasno", "vidljivo", obavestavanje i izvestavanje javnosti, to je duznost svakog funkcionera, svake vlasti.:ok: :heart:

Naravno da su radili, samo nismo videli tako jasno , svaki to radi od 2000-tih

Sada padaju maske , pa se bolje vidi , a i malo popustile stege .

Sada je ogoljenije , nije kao nekada ode naš po instrukciju , pa se vrati i brblja , sada dođe i njihov pa malo brblja ..pa nam kaže "nije ustav biblija" .. a nismo to prvi put čuli

I ovaj je na početku pisao o promeni vesti, Veberu, baljezgarije svakakve , pa i sada ih ima ..tačno znaš kad je navijen šta treba reći ..

Pogledaj na Kraljevini, postavio sam više vesti sa rezultatima istraživanja javnog mnjenja od strane relevantrnih kuća i institucija.

Jedno od istraživanja kaže da je pre desetak godina rejting bio 49%.
Па, како онда тумачиш толико слабији резултат монархистичке странке, кад су, по твојим "истраживањима", на нивоу подршке коју има СНС?

Па, како онда тумачиш толико слабији резултат монархистичке странке, кад су, по твојим "истраживањима", на нивоу подршке коју има СНС?
To nije bila monarhistička već režimska stranka za jednokratnu izbornu uporebu.

Njena primarna upotrebna svrha bila je izigrava opoziciju na jednostranačkim junskim izborima a sekundarna da posluži kao lažni argument da monarhija nema podršku.

Pritom ignorišete kontekst koji kaže da se Kralj u startu distancirao od te ad hoc partije kao i to da je njen predsednik režimski poslanik.

To šibicarenje više ne prolazi.

Nisi ti uposlenik države , aman čoveče,
To što nisam joj ne daje za pravo da mi nasilno uskrati mogućnost privređivanja dok istovremeno u potpunosti isplaćuje svoje uposlenike.

I da mi pritom uskrati nadoknadu gubitka koji je ona izazvala i to u visini prosečnog mesečnog prihoda.

To je bestijalna bahatost.

To što nisam joj ne daje za pravo da mi nasilno uskrati mogućnost privređivanja dok istovremeno u potpunosti isplaćuje svoje uposlenike.

I da mi pritom uskrati nadoknadu gubitka koji je ona izazvala i to u visini prosečnog mesečnog prihoda.

To je bestijalna bahatost.

Ok.. znači tebi je egzistencijalni problem i očekuješ da ti ga vlast reši?

Ok.. znači tebi je egzistencijalni problem i očekuješ da ti ga vlast reši?
Besmislice.

Da mi ga je država ikada rešavala odavno ne bih bio ovde.

Naravno, ti pokušavaš da izvrdaš činjenici da ukazujem na sasvim očite dvostruke aršine države prema svojoj aparaturi i onima koje sistematski guši.

Besmislice.

Da mi ga je država ikada rešavala odavno ne bih bio ovde.

Naravno, ti pokušavaš da izvrdaš činjenici da ukazujem na sasvim očite dvostruke aršine države prema svojoj aparaturi i onima koje sistematski guši.

Pa ti očekuješ da se država isto stara o svom zaposleniku i o poreskom obvezniku .. to nema nigde , nije bilo ni u socijalizmu .. i tamo su različite firme imale različite plate

Pa ti očekuješ da se država isto stara o svom zaposleniku i o poreskom obvezniku .. to nema nigde , nije bilo ni u socijalizmu .. i tamo su različite firme imale različite plate

Ne već jednostavno očekujem da kada me onemogući da radim ponudi korektno obeštećenje.

To se naravno nije dogodilo ali su državni paraziti uredno namireni.

Dno dan.

Ne već jednostavno očekujem da kada me onemogući da radim ponudi korektno obeštećenje.
To se naravno nije dogodilo ali su državni paraziti uredno namireni.
Dno dan.
Ти да радиш?!? :hahaha:
Па ти сендвичариш од јутра до мрака. Шта си јесенас радио? Ленчугао?
Воћари одлично плаћали бераче и уместо сендвича три добра оброка
плус ужина, плус смештај.
Шта би ти неквалификован? Да будеш директор телефонске централе?! :zcepanje:

Да наставим. Мило Ломпар, Милош Ковић, Леон Којен, композитор Света Божић, Ђорђе Павловић, ( бивши директор опере), Слободан Рељић, Саша Адамовић, Срђан Цветковић, и још хиљаде њих. То су десничари и родољуби ове земље. Наравно, да их све овде упишем, писао би до ујутру. И то само оне познате и јавне личности. Има нас. Можда и више од вас из комунистичко усташке коалиције.
Sada si izmešao desnicu i nacional socijalizam koji je leva ideologija suštinski .
To što je neko nacionalista , ili čak i šovinista ne znači da je desničar ,pogotovo kod Srba kod kojih od početka 80-ih ukorenjen nacional socijalizam(od Rankovićeve sahrane kad se pojavio javno do Gazimestana kada je trijumfovao ) , pa tako i medju bar pola ovih koje si naveo u svom nabrajanju i ovom i onom u prethodnom postu .
Naime brdo nacionalista u Srbiji su u isto i vreme komunisti i levičari ,dakle nacional-socijalisti kojima u suštini nikad nije ni smetao komunizam kao takav i njegova totalitarna i štetočinska ideologija,društveni i ekonomskui odnosi u istom , nego im je jedino smetalo što je na ovim prostorima na čelu istog bio Hrvat , a ne Srbin.
A nijedan drugi problem sa totalitarnom i štetočinskom komunističkom ideologijom nemaju ,baš naprotiv sve tekovine istog obožavaju kao što je ograničenje slobode govora , demokratije , tržišne privrede , jednopartijskog sistema,ključne uloge države u svemu i svačemu,prezir prema privatnom vlasništvu i kapitalizmu,otvorenom društvu , liberalnim vrednostima...ukratko "čvrsta ruka " koja im je ideal .
Zato su se identifikovali prvo sa Krcunom i Rankovićem , a onda i sa Slobom koga su videli kao novog Tita al koji neće biti ustaša vatikanski i mondijalista , već "naš čovek " koji će nam omogućiti da i dalje uživamo u lezilebovićkoj Kardeljevštini ,planskoj privredi i represivnom egalitarizmu ,samo uz poštovanje tzv. "nacionalnog interesa ".
Evo recimo migranti iz BiH na privremenom radu u Srbiji popoput Reljića , Nemanje Muratovog Kusturice i Adamovića ,ili recimo mučenog Ćirjakovića su notorne komunjare i levičari , po sopstvenom priznanju , tako da nema smisla govoriti njima kao o desničarima.

Poslednja izmena:
Сорошевци праве хаос ..када ће се забранити деловање Сороша који наш народ и државу води у деструкцију

Сорошевци праве хаос ..када ће се забранити деловање Сороша који наш народ и државу води у деструкцију
Meni se čini da je taj Soroš izmišljen lik kao univerzalni izgovor za svakog vlastelinčića kada uradi neku svinjariju.

Kaže, nisam ja Soroš me naterao. Ili ne smem, Soroš me doveo na vlast. Neko mu nešto predloži a on kaže - nema šanse da to prođe kod Soroša.

Meni se čini da je taj Soroš izmišljen lik kao univerzalni izgovor za svakog vlastelinčića kada uradi neku svinjariju.

Kaže, nisam ja Soroš me naterao. Ili ne smem, Soroš me doveo na vlast. Neko mu nešto predloži a on kaže - nema šanse da to prođe kod Soroša.

било би добро да је измишљен као изговор , али није .

Оне које он бира за своје пулене то веома добро раде , проблем је што нема довољно оних који раде против њега , укључујући и државу

било би добро да је измишљен као изговор , али није .

Оне које он бира за своје пулене то веома добро раде , проблем је што нема довољно оних који раде против њега , укључујући и државу
Što bi država radila protiv njega kad joj je zgodno da se na njega vadi?

Kao, ono, ne, ne, ne, to nikako da se ne istražuje, popizdeće Soroš.

Оно што је мени конкретно сметало на овом скупу јесте Јерменска застава ..знамо да је Јерменија у раљама Сороша и не бори се против њега , не бори се против новог светског поретка него му служи ..чему , онда подршка таквој Јерменији која служи Западу

Naravno da su radili, samo nismo videli tako jasno , svaki to radi od 2000-tih

Sada padaju maske , pa se bolje vidi , a i malo popustile stege .

Sada je ogoljenije , nije kao nekada ode naš po instrukciju , pa se vrati i brblja , sada dođe i njihov pa malo brblja ..pa nam kaže "nije ustav biblija" .. a nismo to prvi put čuli

I ovaj je na početku pisao o promeni vesti, Veberu, baljezgarije svakakve , pa i sada ih ima ..tačno znaš kad je navijen šta treba reći ..
Ma ne kazem, ni tad nije bilo jasno iako su potencirali taj izraz "transparentnost", ali jeste sustina u tome da svaka vlast treba da tezi tome i sto bolje to ostvaruje, inace u suprotnom je rec o diktaturi.

Sada si izmešao desnicu i nacional socijalizam koji je leva ideologija suštinski .
To što je neko nacionalista , ili čak i šovinista ne znači da je desničar ,pogotovo kod Srba kod kojih od početka 80-ih ukorenjen nacional socijalizam(od Rankovićeve sahrane kad se pojavio javno do Gazimestana kada je trijumfovao ) , pa tako i medju bar pola ovih koje si naveo u svom nabrajanju i ovom i onom u prethodnom postu .
Naime brdo nacionalista u Srbiji su u isto i vreme komunisti i levičari ,dakle nacional-socijalisti kojima u suštini nikad nije ni smetao komunizam kao takav i njegova totalitarna i štetočinska ideologija,društveni i ekonomskui odnosi u istom , nego im je jedino smetalo što je na ovim prostorima na čelu istog bio Hrvat , a ne Srbin.
A nijedan drugi problem sa totalitarnom i štetočinskom komunističkom ideologijom nemaju ,baš naprotiv sve tekovine istog obožavaju kao što je ograničenje slobode govora , demokratije , tržišne privrede , jednopartijskog sistema,ključne uloge države u svemu i svačemu,prezir prema privatnom vlasništvu i kapitalizmu,otvorenom društvu , liberalnim vrednostima...ukratko "čvrsta ruka " koja im je ideal .
Zato su se identifikovali prvo sa Krcunom i Rankovićem , a onda i sa Slobom koga su videli kao novog Tita al koji neće biti ustaša vatikanski i mondijalista , već "naš čovek " koji će nam omogućiti da i dalje uživamo u lezilebovićkoj Kardeljevštini ,planskoj privredi i represivnom egalitarizmu ,samo uz poštovanje tzv. "nacionalnog interesa ".
Evo recimo migranti iz BiH na privremenom radu u Srbiji popoput Reljića , Nemanje Muratovog Kusturice i Adamovića ,ili recimo mučenog Ćirjakovića su notorne komunjare i levičari , po sopstvenom priznanju , tako da nema smisla govoriti njima kao o desničarima.
У Србији нема ни једног национал социјалисте. ПОстоји само једна левичар, а да је националиста. Синиша Љепојевић. За Рељића нисам ни знао да је левичар. Мучени Ћирјаковић јесте левичар, а није национаписта. Он чак и не разуме шта би то било. Уосталом, он је био на непријатељској страни, па је прешао овамо, огорчен на своје негдашње колеге. Не постоје српски комунисти. Постоје само комунсти из Србије. Комуниста и Србин.... тешко. Сад, левичар можда. Ако су ови сад национал социјалисти, онда морам да приметим да су сви комунисти хрвати и сви комунисти словенци, били искључиво управо то, јер су сви до једног били и даље и храти и словенци. А што се тиче комуниста из Србије, они су били југословени српског порекла, а хрватске провинијенције. Милошевић је био југоловен и комуниста, али први комуниста који није паклено мрзео српски народ. Према Србима је био порпуно равнодишан, али први којји Сербе нике паклено мрзео. По теби, испада, да ако је неко левичар, а не мрзи Србе, он је одмах национал социјалсита. Наравно, никакво упоређивање са другим народима није могуће, јер осим у Југославоји и Русији, једноставно комунизам није био такав. У СССРу и у тзв Југослоавији, био је анти руски и анти српски: у Бугарској, није био анти бугарски, нити је у хрватској био анти хрватски. Дапаче.

Свакао време има свог Сороша, и то је историјски факат. Но, против тога се човек може борити, ако држи више до себе, него да лове.

Свакао време има свог Сороша, и то је историјски факат. Но, против тога се човек може борити, ако држи више до себе, него да лове.
Da tačno.

Vlastela koristi mantru Soroš u cilju depersonalizacije sopstvene odgovornost.

Ko je kriv? Pa... Soroš.

У Србији нема ни једног национал социјалисте. ПОстоји само једна левичар, а да је националиста. Синиша Љепојевић. За Рељића нисам ни знао да је левичар. Мучени Ћирјаковић јесте левичар, а није национаписта. Он чак и не разуме шта би то било. Уосталом, он је био на непријатељској страни, па је прешао овамо, огорчен на своје негдашње колеге. Не постоје српски комунисти. Постоје само комунсти из Србије. Комуниста и Србин.... тешко. Сад, левичар можда. Ако су ови сад национал социјалисти, онда морам да приметим да су сви комунисти хрвати и сви комунисти словенци, били искључиво управо то, јер су сви до једног били и даље и храти и словенци. А што се тиче комуниста из Србије, они су били југословени српског порекла, а хрватске провинијенције. Милошевић је био југоловен и комуниста, али први комуниста који није паклено мрзео српски народ. Према Србима је био порпуно равнодишан, али први којји Сербе нике паклено мрзео. По теби, испада, да ако је неко левичар, а не мрзи Србе, он је одмах национал социјалсита. Наравно, никакво упоређивање са другим народима није могуће, јер осим у Југославоји и Русији, једноставно комунизам није био такав. У СССРу и у тзв Југослоавији, био је анти руски и анти српски: у Бугарској, није био анти бугарски, нити је у хрватској био анти хрватски. Дапаче.
Postoji itekako ,sva ona masa sa Gazimestana i skup sa Gazimestana , gde su u prvim redovima vladike i vrh Crkve ,nacionalni intelektualci i komunistički rukovodici,masa sa crvenim zastavama ,trobojkama sa petokrakama,Slobinim i Titinim slikama rame uz rame sa krstačama i slikama cara Laze, to ti je čista manifestacija nacional-socijalizma . Dakle levičarska totalitarna ideologija koja brine o nacionalnim intersima i nije mondijalistička.
Naravno to nikako ne znači da ih poistovećujemo sa nemačkim nacional-socijalizmom i njegovim devijacijama poput antisemitizma , rasizma , saradnje sa krupnim kapitalom , konc logorima ... daleko bilo ,tako da oni nisu nacisti u tom Hitlerovskom smislu već jednostavo nacional-komunisti , ili nacional -bolješvici kako su ih u Rusiji zvali .
To što je u Srbiji vladajući komunizam bio sušinski antisrpski ,odnosno poništavao je tekovine srpskog nacionalnog programa iz XIX veka i pobeda iz prethodnih ratova , razlog je više što su mnogi Srbi utonili u nacional-socijalizam i to dosta kasno , tek kada je Ćopavi otišao na ahiret . Naime mnogi su svakako bili komunisti i socijalisti još od pre rata , a onda im se i svideo taj sistem u kome su živeli u smislu društvenih osnosa i jedina mana mu je bila što nije vodio računa o nacionalnom interesu .
Tu je i razlika izmedju Srba i Bugara ,Poljaka , Rumuna koji su živeli pod nacionalnim komunizmom pa su onda krajem osamdesetih uvideli da je to sranje i prihvatili liberalni kapitalizam , a Srbi su pod Brozom bili usraćeni za nacionalni komunizam pa su onda (mnogi od njih ne svi ) vapili za istim i konačno im se ukazala prilika da ga (nažalost ) dožive sa pojavom Slobe .

Хрватски теолог оштро ОДБРУСИО немачком амбасадору: Турци вам Гетеа користе за тоалет папир, А СРБИЈИ ТРАЖИТЕ ДА ПРИЗНА КОСОВО!
23 октобра, 2020 3 Comments

Аутор: Глас јавности

Њемачки амбасадор при Уједињеним нацијама Кристоф Хеусген критиковао је српског министра спољних послова Ивицу Дачића на састанку Савета безбједности УН, рекавши да „наши српски пријатељи пуцају себи у ногу залажући се за повлачење независности Косова“.

-Изненађен сам овом политиком покушаја за повлачење признања. Наши српски пријатељи пуцају себи у ногу, јер ако желе да се придруже ЕУ, морају сами да раде на приступању и прихвате га, рекао је немачки амбасадор.

Та изјава изазвала је оштре реакције јавности, а хрватски теолог Горан Шарић обратио му се путем друштвених мрежа, а његов одговор на Хеусгенову изјаву која је многе разбеснела преносимо у целости:

„Одговор немачком амбасадору: Нестаћете и нико неће плакати за Вама!

Јучер је амбасадор њемачке у УН-у напао Ивицу Дачића ријечима да Србија пуца сама себи у ногу политиком повлачења признања Косова. „Тако никад нећете ући у ЕУ“ реко је њемачки амбасадор. Као да неко Србији уопће нуди улазак у ЕУ под било каквим увјетима! Као да Србија може ући у ЕУ све и да три пута призна Косово! Као да није јасно речено са највиших бриселских инстанци како проширења нема бар десет година, а онда можда не буде ни Еуропске Уније! И на крају, као да је улазак у распадајућу бирократску наднационалну заједницу неки циљ којем Србија треба тежити!

Један пријатељ пренио ми је разговор који је недавно водио са неким Нијемцем. Мој пријатељ га је упитао да ли зна да је код нас на Балкану настала прва еуропска цивилизација? Овај му је одговорио: „Нас Нијемце то не занима. Ми смо сада први!“

Истина је да је Њемачка економија прва у Еуропи, али истина је да ако и остане прва за које десетљеће, тада више неће бити Њемачка. Бити ће турска, арапска, мигрантска, али не и Њемачка. Србија да си и пуца у ногу, господине амбасадоре, бар има у шта пуцати! Ви сте своју земљу предали америчкој окупацији, Ваша премијерка кад Америка прислушкује, она се чак не смије ни бунити. Њемачки народ је без сумње задужио човјечанство, али Ви одавно нисте тај народ, народ Мартина Лутера, Готфрида Лајбница, (иако је питање колико су ова двојица Германи), Хермана Хесеа, Вернера Хајзенеберга, Макса Планка…

Ви сте народ који присиљава еуропске земље да примају нелегалне мигранте и исламисте! Ви сте народ чије жене више воле да се напијају пивом на Октоберфест, него да доје своју дјецу. Ви сте народ чије ходочашће иде рутом кроз Кајзерштрасе, од прве до посљедње јавне куће. Вама је литургија дрогирање на Лове параде у Берлину. Вама је кршћанство назадно и заостало, а напредна Вам је ЛГБТ идеологија! Ви сте губитници у два свјетска рата! И баш на обљетницу Вашег злочина у Крагујевцу над 2778 грађана Србије Ви сте се дрзнули да Србији дјелите моралне лекције!

Вама земља пропада под налетом турског и арапског наталитета, а Ви малтретирате Србију да призна Косово! У вријеме док тисуће Нијемаца прелазе на ислам, док Ваше жене имају најмање дјеце у Еуропи, док њихове суграђанке турског и арапског поријекла рађају по деветоро дјеце, Ви се бавите Србијом! Да ли је Вама јасно да ће ускоро Берлином умјесто Моцарта одјекивати глас мујезина са минарета? Да ће се у школама учити Куран? Да ће Турци Гоетхеова дјела користити умјесто тоалет папира? Да ли сте свјесни да ћете Ви Нијемци нестати као нација, да ће Ваша земља бити исламска република и да нико неће плакати за Вама?!“, поручио је Шарић.

Back