"Ultra " moderne domaćice

Podrzavam moderne domacice iz prostog razloga sto se izbacuju nepotrebne kolicine posudja, vec nabavka specijalnih aparata je upitna, ako neko sprema vafle jednom godisnje, realno mu ne treba ni jedan uredjaj, jer vafle moze da kupi vrlo jeftino za taj dogadjaj jednom godisnje.
Sa druge strane moderne domacice spremaju starinsku hranu često bolje i brže uz ogromnu ustedu elektricne energije, a da pri tome ne potrose ceo dan na spremanje hrane koja se koristi jednom i posle baci. Svakako su i kolicine i nacin spremanja primereniji danasnjoj ishrani.
Upravo. Po meni je to zena koja štedi svoje vrijeme.

Šta mislite o ovom tipu ženske populacije?
Da navedem primer,...to je žena koja kupuje sve moderne kućne uređaje (ne koristi one stare koje je dobila još sa svadbe i koji joj još mogu poslužiti) i pravi ultra moderne specijalitete.
Sve mi volimo dobru i kvalitetnu belu tehniku, posebno žene koje pripremaju redovne obroke za svoju porodicu, pa je to u cilju brže i lakše pripreme hrane.
P.S. Danas mi se koleginica pohvalila je kupila novu (modernu varijantu aparata za vafl), dok ja napr. nisam imala pojma ni da takav aparat postoji.
Dok mi je ona objašnjavala kako se koristi "moderni vafl", ja je gledam praveći se da me vafl stvarno zanima, dok u sebi mislim:" Ženo,...što ne odeš bolje na neki gel lak ili kod kozmetičara".😁

Bemliga, vise se ne daje bela tehnika za svadbu, nego kesh, tako da... 😁

Inace, meni je otkrovenje pre par godina bio pekač za hleb. Kenjao sam ženi kad je kupila, jer em ne jedemo toliko hleba, em velika skalamerija (ja volim minimalizam).
Međutim, kad je spremila prvi hleb - odusevio sam se! I dan danas koristimo, vrhunska stvar, sipas sastojke, masina sama umesi i ispeče. Mozes kakav hoces hleb, od kakvog hoces brasna, pa ima neka zaiebancija sa bananama (neki sladak hleb - kao kuglof ima ukus), i jos trista cuda sa tim moze da se napravi.

Tako da, zivela nova i savremena bela tehnika 😊😊😊

Da navedem primer,...to je žena koja kupuje sve moderne kućne uređaje (ne koristi one stare koje je dobila još sa svadbe i koji joj još mogu poslužiti) i pravi ultra moderne specijalitete.
Sve mi volimo dobru i kvalitetnu belu tehniku, posebno žene koje pripremaju redovne obroke za svoju porodicu, pa je to u cilju brže i lakše pripreme hrane.
P.S. Danas mi se koleginica pohvalila je kupila novu (modernu varijantu aparata za vafl), dok ja napr. nisam imala pojma ni da takav aparat postoji.
Dok mi je ona objašnjavala kako se koristi "moderni vafl", ja je gledam praveći se da me vafl stvarno zanima, dok u sebi mislim:" Ženo,...što ne odeš bolje na neki gel lak ili kod kozmetičara".😁

Kod mene se muz time bavi.
Ja volim namestaj, knjige i serpe.
On voli stanove, racunare i belu tehniku.

Bez razmisljanja biram najbolje u budzetu koji imam ne gledajuci ni marku i to tek kad mi crkne ono prethodno. Ako mu nisam mast izvukla, osecam da su me opet prevarali!
On gleda energetski...razred, je l'...motore, velicinu. I zezne bas svaki put. Moj sistem se pokazuje boljim jer verujem da je sve to isti djavo.

Volim staklo, kamen, porcelan pa cu za drvenu dasku da dam 50 evra jer je od maslinovog drveta. Nije imao srca nista da mi kaze jer sam tako srecno drzala dasku na grudima cele veceri kao dete lutku.

I onda cu na tu dasku da nakacim pinsu jer je mnogo vazno da bude pinsa a ne pizza je l', a ubio me bog na mestu ako znam koje firme mi je sporet. To je on kupovao.

Volim dizajnirane stvari...ako bi taj aparat za vafle bio onako od kovane gvozdjurije zaletela bih se k'o puter na dzem. Ukoliko ima kablove i ide u struju, njah...bilo bi makoooo, treba nam aparat za vafleee...da kupim sutra nakon posla...kupi.

Mislim da će se ona još kasnije udati u odnosu na tebe.Ozbiljan sam.
Takav pristup novcu i pokućstvu je totalno suprotan muškom razmišljanju.
Mnogo pre ću da istolerišem nove nokte nego kupovinu "aparata na aparat".
Level praznoće glave 1-10 čista 10ka.

Aparat kad crkne.
Onda se to prijavi svom mužu.
Pod debelim naglaskom:Ako ga imaš.
Pa onda on to pokuša da popravi.
Pa ako ne može.
Onda se kupi nov.
A ako može da se popravi.
Onda ste uštedeli pare za:......frizera....igračke....nove cipele...nešto/nešto...itd.
Menjaj drugarice @Manastirka

Ja se brzo odusevim tim sitnim kucnim aparatima,ali u praksi ih koristim malo.
Nedavno kupih elektricnu cjediljku za limun.
Ni sama ne znam zasto,jer mi je i lakse i brze iscijediti limun na obicnu plasticnu cjediljku.🙂
Imali smo onaj nutri bulit i kad smo kupili koristili non -stop jedno vrijeme,a onda nam je dosadio,i u medjuvremenu se i pokvario.
Ja opet kupim blender,kao treba mi...Eno dva puta ga koristih i stoji u cosku.
Ogulim jabuku i narandzu i umjesto u blender,odmah ih pojedem usput.😂
Doduse,praktican je za cveklu,nju ne mozes drugacije jesti,osim ako je ne smuckas sa jos necim.
A tek sto imam tih krseva koje mi donesu oni koji ih bace jer nemaju gdje s njima 😂...aparat za kafu, za kog je preskupa kafa, ona skalamerija od pegle za koju treba velika daska i pola sobe...
Najgore kod tih aparata je sto nemas mjesta da ih poredas da ti budu na dohvat ruke kad ti trebaju,a dok ih nadjes,sklopis,ukljucis...sve brze uradis na "starinski"nacin.
E,jedino je ona mala sjeckalica za luk bas prakticna.
Ali to sve me ne sprecava da sada razmisljam da kupim toster i onaj aparat za bakine kolace.🙂

Back