Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
evo, kaze mile nema bosne kakvu hoce stranci nego samo kako se domaci predstavnici naroda dogovore- sto je i normalno
ma neko mu stoji iza ledja, cim je napismeneo odbio butmirski dokument pakistan?
Све док Срби у БиХ и у Србији буду водили политику ЕУ интеграција,омча ће им се стезати све више око врата.
Додик је један од промотера ЕУ политике,па нека сада једе шта је поср*о.
Ukrali ste i vi tri aviona JNA , mig-21... jedan ste poklonili austriji, a dva su imala blizak susret sa PVO... mi bar kad krademo, mi sacuvamo za sledece generacije, a vi sve upropastite
Danas je situacija mnogo bolja nego 1992 godine za neki eventualni rat
Cinjenice:
- Amerika je u velikom finansijskom problemu i njena pozicija u svetu je slabija nego ikada
- Pozicija Rusije koja nas podrzava je nikad jaca
- EU podeljena kao uvek do sada
- Bosnjacki entitet FBIH u velikim socijalnim i ekonomskim problemima prakticno u bankrotu nema novca za vodjenje bilo kakvih vojnih operacija. Nemaju novca da isplacuju penzije ratnim vojnim invalidima iz proslog rata a kamoli da placaju invalide iz novog.
- Veto Rusije u UN ce spreciti bilo kakve stetne odluke po Srbiju i Republiku Srpsku
- Hrvati i Bosnjaci u nikad gorim odnosima - interesi Hrvata i Srba u BIH se poklapaju za razliku od 1992 godine
- U slucaju napada Bosnjaka na Republiku Srpsku vojska Srbije ima legitimno pravo da se ukljuci u rat na strani Republike Srpske kao jedan od garanta Dejtonskog mirovnog sporazuma i suvereniteta Republike Srpske.
Samim tim svi oni prete praznom puskom. Trebamo ih otkaciti i za sad ostati dosledni svojim stavovima i mirno civilizovano braniti opstanak i ostanak Republike Srpske
A ako krenu opet nesto nameteti i preglasavati onda zna se - referendum pa otcepljenje. U slucaju vojnog napada odmah sprovesti odmazdu haubicama i visecevnim raketnim bacacima napraviti parkiraliste od Sarajeva i Tuzle.
Ukrali ste i vi tri aviona JNA , mig-21... jedan ste poklonili austriji, a dva su imala blizak susret sa PVO... mi bar kad krademo, mi sacuvamo za sledece generacije, a vi sve upropastite