Ultimativni vodic za izgradnju misica

• Začetnik teme Začetnik teme NSHC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Niko ne kaze da je 120-140 zona potrebna, to je netacno (Laki konstanto pakuje stvari koje nisam ni napisao? :eek: Ja licno sprintam koliko mogu a posto ne mogu da drzim taj ritam 35 min onda se to pretvori u HIIT)...Kako god se pogleda...cak i Mr O takmicari rade cardio, iako je on tvrdio da ne potrce ni "jedan metar"...Toliko.

P.S. Mislim da trenira fudbal ako me sluzi pamcenje :D

P.P.S. Naravno da zavisi da li je "bulking" ili "cutting" u pitanju sto se tica cardia..ali jedino sam uspeo na ovom forumu da procitam da Mr O takmicari ne rade cardio :lol: Pitam se sta se provlaci po tim srpskim BB forumima odakle dolaze ove informacije... :)

Poslednja izmena:
Pa ne rade!

Evo npr Roni

Za njega je "kardio" da seta na traci 20 minuta.

Pa ja vise od toga samo prepesacim po kuci penajjuci se uz i niz stepenice.

Ljudi stvarno previse rade kardio. I samo i ono malo misica sto imaju istope, a salo nista ne istrose. Parkovi puni predebelih ili zgoljavih ljudi.
NE znaju ni sta jesti/uzimati pre kardia i posle kardia, neki 3-4 sata nista ne jedu pre kardia (da im kao ne bucka po stomaku) , a posle kardia im se pije voda samo a ne jede im se pa jos 3-4 sata nista i ne jedu. To je bre skoro 8 sati neimanja aminokiselina za misice + topljenje misica. Plus sto vlada ona krilatica - Pa zasto da jedem, ako cu da jedem, a koj sam moj onda trcala.

Gunter radi...i Roni radi sigurno...a i ne zaboravite da je njima je to manje bitno jer imaju toliko misicne mase da im je metabolizam BOMBA...Nama "obicnima" umeren cardio ne smeta uopste (ma ni njima ne smeta jer uvecaju unos kcal pa istrose gomilu i izgledaju jos bolje, vece i jace!), naravno odmah po zavrsetku cardia kao i nakon tegova - post workout meal (ukljucujuci UH)...30-45 min pre cardia jedna merica wheya od 30 g...Ja inace premalo radim cardio :mrgreen:...al' znam da bi bolje bilo da radim HIIT po 30-35 min 3 dana nedeljno (ne radim toliko)...Ne vidim po cemu to moze da skodi...narocito uz ishranu pre i posle koju sam naveo

Niko ne kaze da je 120-140 zona potrebna, to je netacno (Laki konstanto pakuje stvari koje nisam ni napisao? :eek: Ja licno sprintam koliko mogu a posto ne mogu da drzim taj ritam 35 min onda se to pretvori u HIIT)...Kako god se pogleda...cak i Mr O takmicari rade cardio, iako je on tvrdio da ne potrce ni "jedan metar"...Toliko.

P.S. Mislim da trenira fudbal ako me sluzi pamcenje :D

P.P.S. Naravno da zavisi da li je "bulking" ili "cutting" u pitanju sto se tica cardia..ali jedino sam uspeo na ovom forumu da procitam da Mr O takmicari ne rade cardio :lol: Pitam se sta se provlaci po tim srpskim BB forumima odakle dolaze ove informacije... :)
Trudim se da budem pristojan i da ti objasnim nesto ali ti uopste ne citas sta ti se napise vec teras svoju pricu...Nije to tako na Srpskim BB forumima,oni pricaju istu pricu kao ti.Poslednji put ti govorim CHARLS POLIQUIN,covek koji je najbolji na svetu u svom poslu govori da se Glutamin (koji ti pijes u dozama od 5 g,sto je beskorisno jer ode na potrebe imuniteta) pije u dozama od najmanje 10 g,a da je idealno da se pije 1 g po kilogramu telesne mase.On govori da Kardio trening nije potreban ni jednom rekreativcu,a pogotov ne BB takmicaru,cak ima studiju na kojoj pokazuje stetnost Kardio treninga.DA,stetnost Kardio treninga,dobro si procitao.To nisam ja izmislio niti mi je rekao neko iz Srbije,vec gospodine dr. to kaze covek koji je NAJBOLJI U SVOM POSLU!Ae sad oladi malo vise,jer tvrdoglavost nije odlika pametnih ljudi... ;) Ti nastavi da pricas price i to kako Pro BB rade kardio,tj. trce kad se spremaju za takmicenje...

P.S Gordost,tvrdoglavost,prepotentnost nisu odlike pametnih... ;)

Back