- Poruka
- 11.217
Ima ga po raznim cenama, za iste pare 10 ili 30 mll. U cemu je razlika, koje kupiti ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ja sam pila za ili bolje receno protiv eserihije...i resila sam je se evo vec 2 godine sam mirna....a koristi se za svasta nesto ima u uputstvu...
Ima ga po raznim cenama, za iste pare 10 ili 30 mll. U cemu je razlika, koje kupiti ?
Probotanikovo je 1800za10 mll, marnys je 30 mll 1880, a etera 20 mll 1700. Svi se prodaju u apotekama , imaju sertifikat i upisani su u bazu ministarstva zdravlja.
- - - - - - - - - -
Ovi iz probotanika pisu da su jeftinija ulja mesavina i nisu cista, a opet, ne verujem da bi bila sertifikovana da nisu ono sto pise na njima
- - - - - - - - - -
koje si pila ?
Imaju li rok trajanja ili se može koristiti i posle tog datuma?
Probotanikovo je 1800za10 mll, marnys je 30 mll 1880, a etera 20 mll 1700. Svi se prodaju u apotekama , imaju sertifikat i upisani su u bazu ministarstva zdravlja.
- - - - - - - - - -
Ovi iz probotanika pisu da su jeftinija ulja mesavina i nisu cista, a opet, ne verujem da bi bila sertifikovana da nisu ono sto pise na njima
- - - - - - - - - -
koje si pila ?
Da li se pije kao prevencija ili za određenu tegobu?
Nemam poverenja u nešto što leči dvadeset tegoba u nizu...
Da li se pije kao prevencija ili za određenu tegobu?
Nemam poverenja u nešto što leči dvadeset tegoba u nizu...
...tesko da ce to neko piti radi prevencije bilo cega, mnogo je gadno za piti....i pije se samo iz neke velike nuzde....cak i oni kojima je potrebno odustanu jer je bas
grozno...
Ah, zašto na primer skuvati čaj od venca belog luka koji na pijaci dobiješ za dž od seljaka ako hoćeš da izlečiš ešerihiju
kad možeš da platiš dva soma za ulje origana?
Verujem u alternativne metode lečenja nekih tegoba u organizmu ali obzirom da se preparati dobijaju iz prirode ne bi smeli biti tako skupi i nedostupni zbog visoke cene
Пијем га ја понекад кад се помало прехладим, али то само тај 1 дан и није ми толико грозно.
Остала ми скоро цела бочица била.