ulje divljeg origana ?

Probotanikovo je 1800za10 mll, marnys je 30 mll 1880, a etera 20 mll 1700. Svi se prodaju u apotekama , imaju sertifikat i upisani su u bazu ministarstva zdravlja.

- - - - - - - - - -

Ovi iz probotanika pisu da su jeftinija ulja mesavina i nisu cista, a opet, ne verujem da bi bila sertifikovana da nisu ono sto pise na njima

- - - - - - - - - -

...ja sam pila za ili bolje receno protiv eserihije...i resila sam je se evo vec 2 godine sam mirna....a koristi se za svasta nesto ima u uputstvu...

koje si pila ?

Probotanikovo je 1800za10 mll, marnys je 30 mll 1880, a etera 20 mll 1700. Svi se prodaju u apotekama , imaju sertifikat i upisani su u bazu ministarstva zdravlja.

- - - - - - - - - -

Ovi iz probotanika pisu da su jeftinija ulja mesavina i nisu cista, a opet, ne verujem da bi bila sertifikovana da nisu ono sto pise na njima

- - - - - - - - - -

koje si pila ?

...to Probotanik....pila sam po uputstvu 3x4 kapi u kacicisu maslinovog ulja...ja sam onu nalenu kao iz kafica sto dobijes uz kafu....pa punu casu vode odmah iza toga...
....mora da se nauci da se pije, jako je zeznuto dok se malo ne uvezba, jer nista ljuce i nista strasnije mi nije bilo prvi, a mozda i drugi put kad sam popila, pa jednom
dohvatila usne, jednom mi se cinilo da cu se ugusiti kako mi je grlo reagovalo...a onda naucis pa samo sunes i iza tog gutas sto vecu casu vode...najbolje je ispiti
celu bocicu....gadno je i meni je sve vreme mirisalo na naftu, ali sam se resila muka koje su bas trajale sa tom eserihijom.....

- - - - - - - - - -

Imaju li rok trajanja ili se može koristiti i posle tog datuma?

...verovatno moze, mada se popije u tom roku.....zavisi opet za sta se pije....
...molim te da se konsultujes sa lekarima zbog tvog problema, pratim na temi pa zato znam....

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

koje si pila ?

maslinovo ulje od komina cotoliva je dostiglo cenu na vecini mesta kao da je hladno cedjeno,zasto,zato sto uvaljuju neobavestenim ljudima

Da li se pije kao prevencija ili za određenu tegobu?
Nemam poverenja u nešto što leči dvadeset tegoba u nizu...

Pa to je kao jak antibiotik, smatraju ga medju najjacim antibioticima koji postoje i koristi se kod eserihije najvise kada ne deluju klasicni antibiotici ili kod cega vec sve, gljivica valjda i sta znam.

Vise je alternativni lek, ne prepisuju ga doktori regularno valjda. Ali pricaju da su se mnogi ljudi izlecili od eserihije uz pomoc tog leka.

Preporucuju ga i kod sitnih prehlada u maloj kolicini radi boljeg imuniteta i sta znam...

Ah, zašto na primer skuvati čaj od venca belog luka koji na pijaci dobiješ za dž od seljaka ako hoćeš da izlečiš ešerihiju
kad možeš da platiš dva soma za ulje origana?

Verujem u alternativne metode lečenja nekih tegoba u organizmu ali obzirom da se preparati dobijaju iz prirode ne bi smeli biti tako skupi i nedostupni zbog visoke cene

...tesko da ce to neko piti radi prevencije bilo cega, mnogo je gadno za piti....i pije se samo iz neke velike nuzde....cak i oni kojima je potrebno odustanu jer je bas
grozno...

Пијем га ја понекад кад се помало прехладим, али то само тај 1 дан и није ми толико грозно.:)

Остала ми скоро цела бочица била.

Ah, zašto na primer skuvati čaj od venca belog luka koji na pijaci dobiješ za dž od seljaka ako hoćeš da izlečiš ešerihiju
kad možeš da platiš dva soma za ulje origana?

Verujem u alternativne metode lečenja nekih tegoba u organizmu ali obzirom da se preparati dobijaju iz prirode ne bi smeli biti tako skupi i nedostupni zbog visoke cene

..zato sto beli luk to ne moze pomoci, pila sam i to, ne caj ali jesam 14 glavica belog luka u belom vinu pa 3x dnevno po supenu kasiku, nista to nije delovalo sem sto
sam sama sebi bas smrdela na beli luk...
...ocigledni nisi imala problem sa eserihijom pa mozes da pricas da je puno skoro 2 hiljade, nije jer ko je video muke sa njom dao bi i vise samo da je se zauvvek resi....

- - - - - - - - - -

Пијем га ја понекад кад се помало прехладим, али то само тај 1 дан и није ми толико грозно.:)

Остала ми скоро цела бочица била.

...pa ako si sklon prehladi onda je ok....ja nisam pa kad sam ispila tu jednu bocicu vise je nisam nikad kupila...

Dve godine mislim da se borim protiv candide, ali se tek sada ispostavilo da nije to bilo u pitanju nego streptokoka, atipična koja povremeno izazove i pojavu candide. Od diflukana pa do vagitorija raznih vrsta, prirodnih, agresivnih, probiotskih, promenom shrane...Poslednjih mesec dana na gladan stomak popijem iseckan čen belog luka, koristim propolis i razne čajeve.
Svekrva se godinama borila sa crevnom candidom i uspela je da je obuzda baš tim uljem koje sada preventivno pije svaka dva meseca po deset dana.
Posle ove detaljne analize briseva, i stopostotnom sigurnošću da je u pitanju streptokoka koja se najčešće pojavljuje na krajnicima, dobih poveliku dozu antibiotika, a to ne želim više da ponovim, jer stalno izbegavam lekove farmakološke mafije koliko je to moguće.
E zato hoću da koristim to ulje jer osim te pomenute candide, ešerihije, utiče i na streptokoke koje se takođe periodično vraćaju pri padu imuniteta, a pakao kroz koji sam prošla zbog nje ne želim da prolazim ponovo.

Back