Уља ни за лек и чери од "злата": Западна Европа корача ка српском сценарију из деведесетих

U Hrvatskoj ne manjka apsolutno nicega, jedino su cijene malo otisle gore, ali boze moj i place su skocile.
To je razlika izmedju HDZ-a i SDP-njara, da su SDP-njare na vlasti odavno bi izbili ulicni neredi.
Hdz nacisti uvek podivljaju kada je sdp na vlasti.

Hdz nacisti uvek podivljaju kada je sdp na vlasti.
O cemu ti pricas, pa dok su SDP-njare bile na vlasti rebra su mi se vidjela, po cijele dane sam jeo puru i pio vodu iz pipe zato sto drugog nije bilo.
Prakticki smo bili gladni!

O cemu ti pricas, pa dok su SDP-njare bile na vlasti rebra su mi se vidjela, po cijele dane sam jeo puru i pio vodu iz pipe zato sto drugog nije bilo.
Prakticki smo bili gladni!
Lupetaš gluposti tada 2000te sam prvi put došao nazad nakon rata u jedno 110% ustaško mesto. Svi nasmejani zadovoljni, namestili nove zube, svi radili. Nakon toga opet hdz, opijanje, nered, tučnjave. Droga i besposličarenje na najače.

Lupetaš gluposti tada 2000te sam prvi put došao nazad nakon rata u jedno 110% ustaško mesto. Svi nasmejani zadovoljni, namestili nove zube, svi radili. Nakon toga opet hdz, opijanje, nered, tučnjave. Droga i besposličarenje na najače.
Valjda ja koji tu zivim znam bolje od tebe.
To kad su vidili da dolazis u goste bilo im neugodno izaci pred tebe onakvi jadni, odrpani i krezavi pa podizali kredite za odjecu i zubala.
SDP-njare su jedni od onih koji vicu "drzte lopova", a nema vecih razbojnika od njih.

Back