Ulica Sinise Mihajlovica

Ulica Sinise Mihajlovica

• Ukupno glasova
    19
Otisao je na onaj svet i slobodan je od svih ovozemaljskih budalastina.

Danas je RAI, nacionalna 📺 🇮🇹, prenosila sahranu i pokazala respekt Sinisi za sve sto je uradio i postigao na ovom svetu.

Pisao sam vec, da ce biti veca cast gradu i ulici koja nosi njegovo ime. Voleo bi da to bude NS.

Sve je to lepo, ali nekako imam utisak da je sve to urađeno kao da je on italijanski igrač

Igrao je za profi klubove u kojima su ga plaćali i ne vidim čime je zadužio Italiju kao državu da bi se sve svelo na nacionalnu osnovu

Tamo italijanska zastava, pa zastava EU, pa karabinjeri, pa katolički sveštenici prvi izlaze, pa prvo pravoslavno opelo, pa onda katoličko, mislim čemu sve to?

Ajde ma stranu religijska procesija ali ima li Italija neke svoje igrače da sahranjuje?

Sve je to lepo, ali nekako imam utisak da je sve to urađeno kao da je on italijanski igrač

Igrao je za profi klubove u kojima su ga plaćali i ne vidim čime je zadužio Italiju kao državu da bi se sve svelo na nacionalnu osnovu

Tamo italijanska zastava, pa zastava EU, pa karabinjeri, pa katolički sveštenici prvi izlaze, pa prvo pravoslavno opelo, pa onda katoličko, mislim čemu sve to?

Ajde ma stranu religijska procesija ali ima li Italija neke svoje igrače da sahranjuje?
Samo cu kolutati ocima na ovo tvoje zapazanje.

A što?

Siniša nije odigrao ni jednu utakmicu za italijansku reprezentaciju da bi italijanski premijer imao prednost u odnosu na srpskog?

Čime je on tačno zadužio Italiju?
Zaduzio ih je kao zasluzni gradjanin njihove drzave u vise od 3 decenije koje je proveo na Apeninima.
Zaduzio je i Srbiju, zato i ova tema/predlog.
Videcemo jel kod vas sve samo na recima…

Zaduzio ih je kao zasluzni gradjanin njihove drzave u vise od 3 decenije koje je proveo na Apeninima.
Zaduzio je i Srbiju, zato i ova tema/predlog.
Videcemo jel kod vas sve samo na recima…

Nije jedini, igrao je za privatne klubove nikada za reprezentaciju, čemu počasna straža?

Ja samo hoću reći da se ne primamo kao mladi majmuni na nečije postupke bez ikakve zadrške i smatram da sve to nije dobar promer.. ne zbog samog Siniše Mihajlovića, Bog da mu dušu prosti, bio je očigledno divan čovek, već mi se ne dopada to preterano mešanje Italije ,

Meni to nije normalno i nije bez neke namere.

Nije jedini, igrao je za privatne klubove nikada za reprezentaciju, čemu počasna straža?

Ja samo hoću reći da se ne primamo kao mladi majmuni na nečije postupke bez ikakve zadrške i smatram da sve to nije dobar promer.. ne zbog samog Siniše Mihajlovića, Bog da mu dušu prosti, bio je očigledno divan čovek, već mi se ne dopada to preterano mešanje Italije ,

Meni to nije normalno i nije bez neke namere.
69 utakmica za reprezentaciju

ali nisam za promenu naziva ulicama , suvise cesto ih menjaju

mozda neka nova ulica , neki trenerski kamp ,neki memorijalni centar

69 utakmica za reprezentaciju

ali nisam za promenu naziva ulicama , suvise cesto ih menjaju

mozda neka nova ulica , neki trenerski kamp ,neki memorijalni centar

69 za reprezentaciju Jugoslavije, Srbije, bio selektor Srbije a onda se bukvalno provuče zastava Srbije , ispod žita

Karabinjeri drže stražu, iza zastava Italije, sprovod jedan pravoslavni sveštenik i desetine katoličkih.. RAI prenosi, naslovne strane

Ok ako je to odluka njegove porodice, ali mi ne treba da onanišemo kako je to divno od Italije

On je njima otišao kao formiran igrač, mi smo ga ovde podigli, investirali, a onda su došli bogatiji, "kupili" , oženili i u smrti on je njihovo vlasništvo

Loša ili dobra poruka za naziv ulice?

Coveka je ispratio pravoslavni episkop austrijsko - švajcarski vladika koji ima jurisdikciju za italijansku dijasporu.

Zasto su premijerka, političari, ljudi van fudbala i sporta bili na sahrani? To je dokaz koliki je bio poznato ime da ga poštuju, jer je pola života živeo kod njih. Mnogi naši sportisti igrali su, igraju i igrace na Apeninskom poluostrvu. On je uzivao neko postovanje, jer eto druge nacije cene poštene i časne ljude. Neće svako da se tamo zakopa od nasih ljudi koji se bave javnim poslom. Svi se vracaju u BG, u Aleji velikana ili u svoje rodno mesto.

Coveka je ispratio pravoslavni episkop austrijsko - švajcarski vladika koji ima jurisdikciju za italijansku dijasporu.

Zasto su premijerka, političari, ljudi van fudbala i sporta bili na sahrani? To je dokaz koliki je bio poznato ime da ga poštuju, jer je pola života živeo kod njih. Mnogi naši sportisti igrali su, igraju i igrace na Apeninskom poluostrvu. On je uzivao neko postovanje, jer eto druge nacije cene poštene i časne ljude. Neće svako da se tamo zakopa od nasih ljudi koji se bave javnim poslom. Svi se vracaju u BG, u Aleji velikana ili u svoje rodno mesto.

Katolici su bili u većini, pravoslavni delovao kao gost, što opet nema veze sa samim pokojnikom već sa predstavom koja je u njegovo ime režirana

E sad zamisli da je kod nas umro neki strani profi fudbaler, koji nikada nije igrao za državu, već za klubove i da dođe državni vrh, pa ovde bi urlali kako koroste svaku situaciju da se promovišu, kako je to skaradno i bla bla ... vrištalo bi se

Lično mislim da je Italija preterala iz nekog razloga sa svim tim i da je potpuno istisnula njegovu državu

Ako je odluka porodice sve ok, ali ne treba nama da se prodaje da je to fenomenalno.

Šta će tek biti kada Đoković umre, uzdići će ga u nebo i proglasiti za većim od Boga. E gluposti ljudska, od svemira si veća. Eh, što u mladosti nisam trčkarao za loptom, mlatarao reketom, probacivao loptu kroz šupalj koš za otpatke, pa da me Bog vidi. A ja odabrao "bezveznu" nauku i tehniku.
to što bi trčkarao za loptom ne znači da bi te Bog video.. sto godina u Nišu otkad postoji Radnički na hiljade dece svake godine trčkara za loptom pa će samo Piksi dobiti ulicu.. jedan jedini

Katolici su bili u većini, pravoslavni delovao kao gost, što opet nema veze sa samim pokojnikom već sa predstavom koja je u njegovo ime režirana

E sad zamisli da je kod nas umro neki strani profi fudbaler, koji nikada nije igrao za državu, već za klubove i da dođe državni vrh, pa ovde bi urlali kako koroste svaku situaciju da se promovišu, kako je to skaradno i bla bla ... vrištalo bi se

Lično mislim da je Italija preterala iz nekog razloga sa svim tim i da je potpuno istisnula njegovu državu

Ako je odluka porodice sve ok, ali ne treba nama da se prodaje da je to fenomenalno.
Za ovo se slazem. Kao Gujon sto je postao ministar iz ne znam kog razloga.

Back