Ulica Sinise Mihajlovica

Ulica Sinise Mihajlovica

• Ukupno glasova
    19

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
44.018
Mislim da bi se jedna ulica u blizini stadiona Crvene Zvezde trebala preimenovati u Ulicu Sinise Mihajlovica, coveka koji je svojim golovima odveo u finale i popeo na krov Evrope.

Danas se Srbija, Italija, FIFA, UEFA i ceo svet oprasta od legendarne 11.

Peticija za Ulicu Sinise Mihajlovica (preimenovati npr. Maglajsku)

Legenda ce ziveti vecno ❤️ 11

1671213875336.jpeg

Две године у клубу, колико год да нам је радости донео, мислим да има људи који су нашу Звезду више задужили! Е сад, какве џамије, Маглај спомињеш, то вероватно знаш само ти?!
Kakve veze ima koliko je igrao dugo vec sta je dao. Stadion Napolija se zove po Maradoni, iako je masa igraca igrala duze u klubu.
Bio je jedan od najvecih srpskih reprezentativaca, selektor Srbije, i prvi koji je stao u odbranu drzave kad je OTAN udario ‘99, vodio mnoge humanitarne akcije za Srbe i Srbiju.
Ili si rodjen ne tako davno da bi znao ko je Sinisa Mihajlovic ili ne znas sta pricas.

p.s. koliko bi to bilo njemu u cast, bila bi i klubu i gradu koji to ucini. Meni bi licno isto drago bilo da to uradi NS i FK Vojvodina.
Glupo bi bilo da ispadnete seljoberi pa da to uradi pre vas Rim, Milano ili Torino.

Kakve veze ima koliko je igrao dugo vec sta je dao. Stadion Napolija se zove po Maradoni, iako je masa igraca igrala duze u klubu.
Bio je jedan od najvecih srpskih reprezentativaca, selektor Srbije, i prvi koji je stao u odbranu drzave kad je OTAN udario ‘99, vodio mnoge humanitarne akcije za Srbe i Srbiju.
Ili si rodjen ne tako davno da bi znao ko je Sinisa Mihajlovic ili ne znas sta pricas.

p.s. koliko bi to bila njemu cast, bila bi i klubu i gradu koji to ucini. Meni bi licno isto drago bilo da to uradi NS i FK Vojvodina.
Glupo bi bilo da ispadnete seljoberi pa da to uradi pre Rim, Milano ili Torino.
Мајсторе, причамо о Звезди! Једва је два сезоне саставио, за инострану каријеру свака част! Али имамо ми и већих легенди!

Мајсторе, причамо о Звезди! Једва је два сезоне саставио, за инострану каријеру свака част! Али имамо ми и већих легенди!
Jesam li ja rekao da se menja ime stadiona, zove tribina po njemu ili neka Maglajska pored stadiona, sto je u ingerencijama grada a ne fk?

Sto se tice legendi, najvece su one koje su Zvezdu ucinile sampionima Evrope i Sveta, a on je sigurno bio jedna od vecih tog tima.

Jesam li ja rekao da se menja ime stadiona, zove tribina po njemu ili neka Maglajska pored stadiona, sto je u ingerencijama grada a ne fk?

Sto se tice legendi, najvece su one koje su Zvezdu ucinile sampionima Evrope i Sveta, a on je sigurno bio jedna od vecih tog tima.
Не спорим да је био један од главних шрафова те генерације, али улица за две сезоне? Ок, очигледно да нам се овде погледи разилазе. И брате, кажи ми искрено, јел патиш за неком пич ком из Маглајс, или шта?

Не спорим да је био један од главних шрафова те генерације, али улица за две сезоне? Ок, очигледно да нам се овде погледи разилазе. И брате, кажи ми искрено, јел патиш за неком пич ком из Маглајс, или шта?
Masis poentu, bio je veliki reprezentativac a kasnije i selektor Srbije, pored dve sezone u Zvezdi, da ne nabrajam opet svetle tacke njegovog predstavljanja otadzbine u svetu.
Maglaj sam spomenuo jer sam morao da ga potrazim na mapi, ne znam ni gde se nalazi, toliko je (ne)bitan, zato sam i predlozio.

Tako ce neki jedan dan reci i za Novaka Djokovica “ziveo je u Monte Karlu”.

Svakako mislim da ce mu NS pre odati postovanje nego BG.

Masis poentu, bio je veliki reprezentativac a kasnije i selektor Srbije, pored dve sezone u Zvezdi, da ne nabrajam opet svetle tacke njegovog predstavljanja otadzbine u svetu.
Maglaj sam spomenuo jer sam morao da ga potrazim na mapi, ne znam ni gde se nalazi, toliko je (ne)bitan, zato sam i predlozio.

Tako ce neki jedan dan reci i za Novaka Djokovica “ziveo je u Monte Karlu”.

Svakako mislim da ce mu NS pre odati postovanje nego BG.
Па пријатељу, набрајаш све оно што је био после Звезде.

Šta će tek biti kada Đoković umre, uzdići će ga u nebo i proglasiti za većim od Boga. E gluposti ljudska, od svemira si veća. Eh, što u mladosti nisam trčkarao za loptom, mlatarao reketom, probacivao loptu kroz šupalj koš za otpatke, pa da me Bog vidi. A ja odabrao "bezveznu" nauku i tehniku.

p.s. koliko bi to bilo njemu u cast, bila bi i klubu i gradu koji to ucini. Meni bi licno isto drago bilo da to uradi NS i FK Vojvodina.
Glupo bi bilo da ispadnete seljoberi pa da to uradi pre vas Rim, Milano ili Torino.
Ja sam kao klinac gledao Zvezdu i Sinisu Mihajlovica kako davao golove, ne samo njega nego i Darka Panceva i ostale ...i to ustajao nocu u 2-3 sata da gledam utakmice...iako sam tada bio Partizanovac.

Mislim da bi se jedna ulica u blizini stadiona Crvene Zvezde trebala preimenovati u Ulicu Sinise Mihajlovica, coveka koji je svojim golovima odveo u finale i popeo na krov Evrope.

Danas se Srbija, Italija, FIFA, UEFA i ceo svet oprasta od legendarne 11.

Peticija za Ulicu Sinise Mihajlovica (preimenovati npr. Maglajsku)

Legenda ce ziveti vecno ❤️ 11

Pogledajte prilog 1271757
Одличан предлог.

Siniša je bio veliki igrač i čovek
Sport i uspesi u njemu su prolazna kategorija, još uvek je upitno koliko na dugi rok utiču u kolektivno nesvesnom jednog naroda.
Koliko vidim njega je Italija bukvalno prisvojila, njegova deca ničim neće biti vezana za Srbiju tako da, uz veliko poštovanje, mislim da nam treba neki jači nacionalni simbol.

Back