ULETEO NA BINU I SOČNO OPSOVAO Pevač je 90ih napravio INCIDENT na muzičkom festivalu u Beogradu, a namera mu je bila PLEMENITA

krompir 2.1.

Legenda
Banovan
Poruka
51.813
Muzicar koji je vise voleo da ekperimentise ... ali ovaj potez je toliko genijalan za "ono" vreme...neponovilo se

Pevač Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus popularnost je stekao duhovitim pesmama, ali pažnju je uvek privlačio i svojim ekscentričnim ponašanjem i zanimljivim komentarima o pojavama u društvu.

Osim što često komentariše političke i društvene prilike u intervjuima, Rambo je od svog drugog albuma i kroz pesme često na satiričan način tretirao različite društvene probleme. On je u više navrata objašnjavao da je stekavši popularnosti shvatio da kao javna ličnost ima veliku odgovornost. Stoga je i kroz svoju muziku počeo da iznosi kritičke stavove o situaciji koja je vladala u tadašnjoj Jugoslaviji.

O toj njegovoj težnji da utiče na svest ljuid svedoči i incident koji je napravio na festivalu "Beogradsko proleće" 1992. godine, u vreme kada je u našoj zemlji počeo da bukti građanski rat, u kojem se ona i raspala. Rambo je prekinuo nastup svoje koleginice Bebi Dol, da bi izrazio protest protiv oružanih sukoba, koji su se odvijali u tom trenutku.

- Ja sam bio prinuđen da predivnu Bebi Dol prekinem zato što program ide do pola deset uživo na televiziji. Ja imam dva minuta da se obratim naciji i da kažem da dok mi sviramo padaju bombe na Dubrovnik i Tuzlu. Nećemo da zabavljamo biračko telo. J***m vam mater - rekao je Pušić i bacio mikrofon.

Kasnije, Rambo je svoj postupak pripisivao sopstvenoj "maniji veličine", ali iza onoga što je učinio nesumnjivo se krila plemenita namera.
https://www.srbijadanas.com/vip/vip/rambo-amadeus-beogradsko-prolece-1992-2021-02-08

ma nie bitno Poselo, Rok vece, Beogradske note....nego u "ono vreme" koje svi zelimo da zaboravimo tako da istupis...
Ramba kao muzara preskacem posle jednog njegovog solo izivljavanja na gitari davne godine u Barutani....
Rambo i sad prica.
Pre svega o ekologiji.
A Poselo je bitno.
Tih godina su ubacili poselo na 202 i unistili jednu divnu radio stanicu .Ubacili tutbo folk i posle bi sta bi

Rambo i sad prica.
Pre svega o ekologiji.
A Poselo je bitno.
Tih godina su ubacili poselo na 202 i unistili jednu divnu radio stanicu .Ubacili tutbo folk i posle bi sta bi

prica Antonije o svemu i svacemu. I svasta nesto dobro kaze.
Ne slazem se sa svim njegovim stavovima ali da ima "filosofa" u sebi ima i uvek prica o aktuelnim temama.

A "202" je naravno bila pozeljna da se poseljaci ne bi li se vecina hipnotisala jer
prvi program, drugi program i cao, nije bilo masovne TV hipnoze kao danas....

Богу фала што је таквих као Рамбо и оних који га подржавају највише 7 % у Србији. Запамтите.....никада нећете бити већина. Само можете својом галамом да скренете пажњу на себе али вас нико неће схватати озбиљно.

Poslednja izmena od moderatora:
Богу фала што је таквих као Рамбо и оних који га подржавају највише 7 % у Србији. Запамтите.....никада нећете бити већина. Само можете својом галамом да скренете пажњу на себе али вас нико неће схватати озбиљно.

ti si moj idol :lol:

odakle ti da nas je samo 7% isao si od vrata do vrata i sproveo svoj mini referendum?

Ne vidis da oni u koje se ti kunes sve vise ulaze u doope "evropejcima" jer gde je lova tu je ljubav.
i pise se kad si vec veliki hriscanin srbin BOGU HVALA ... fala - nista ne znaci na prelepom srpskom jeziku :D

lepo je sto znas da citas i latinicu - trebace ti :mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
Како беше она његова прича.

Национализам је прича за испод 300 евра... после је бла..бла бла...

и онда дође један од најбогатијих Срба Новак Ђоковић и разјeбе му концепцију другосрбијанску, милогорску.

novak-djokovic-draza-mihailovic.jpg

Back