- Poruka
- 383.680
Da li se isplati kupovina zlatnih poluga ili valutu držati u banci ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zlatnih poluga? Pa i to moras u banci inace ce lopovi da pociste...Da li se isplati kupovina zlatnih poluga ili valutu držati u banci ?
Jedino je znanje sigurno kao kapital sve drugo nije neki kapitalZlato je jedina sigurna valuta.
Znanje je promenljiva kategorija. Danas nešto vredi a sutra ne.Jedino je znanje sigurno kao kapital sve drugo nije neki kapital
To je tačno zato se i kaže učenje mora do traje do kraja života.Znam doktora nauke mora da se doškoluje.To je tako ovdi.Znanje je promenljiva kategorija. Danas nešto vredi a sutra ne.
Poluga?! Ako imas toliko para sto da ne, za pocetak moze kupivia zlatnika. Imas onih koji vrede po 200evra, zavisi gde i od koga kupujes. A da se isplati mislim da vredi imati tako nesto opipljivo u svetu matrixa.Da li se isplati kupovina zlatnih poluga ili valutu držati u banci ?
Btw zlatnici su i prakticniji za prodaju, za nedajbozePoluga?! Ako imas toliko para sto da ne, za pocetak moze kupivia zlatnika. Imas onih koji vrede po 200evra, zavisi gde i od koga kupujes. A da se isplati mislim da vredi imati tako nesto opipljivo u svetu matrixa.
Tu se takođe slažemo.Primera radi nedavno je bio konkurs za direktora zološkog vrta i javili se 140 kandidata.Oni doveli iz Nemačke.Po meni to je bezobrazno ali takva im je politika.Tako je Kenedi postavio švabu za direktora nase.Tu se slažemo. Celog života učiš a umreš glupav.
Ako znaš zemlju da radiš ovako nije neki kaitalZemljiste samo
Nije važna nacionalna, verska ili neka druga pripadnost. Važno je znanje i iskustvo.Tu se takođe slažemo.Primera radi nedavno je bio konkurs za direktora zološkog vrta i javili se 140 kandidata.Oni doveli iz Nemačke.Po meni to je bezobrazno ali takva im je politika.Tako je Kenedi postavio švabu za direktora nase.
Zemljište je ne obnovljivi resurs i kao takav će uvek biti na ceni.Ako znaš zemlju da radiš ovako nije neki kaital
Zlato ima sad konkurenciju kripto valuta mislim da se ne isplati, prije bi kupio platinu ili srebro.Da li se isplati kupovina zlatnih poluga ili valutu držati u banci ?
Jedino je znanje sigurno kao kapital sve drugo nije neki kapital
Najbolja investicija je zdravlje!Znanje je promenljiva kategorija. Danas nešto vredi a sutra ne.
Više se isplate zlatniciBtw zlatnici su i prakticniji za prodaju, za nedajboze![]()