Ulaganje novca

• Začetnik teme Začetnik teme Fakje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zavisi gde bi hteo da šegrtuje? On to najbolje zna koliko je daleko otišo i šta bi voleo da radi a i šta bi voleo da nauči.Dok se on ne javi
mi pojma nemamo jel to napisao iz dosade i više ga nema,.
ne znam ko ne bi pristao da mu on pomaze oko nekih fizickih i tehnickih stvari a da ga zauzvrat ovaj necemu nauci
ali mi se cini da je hteo da napravi neku zaradu od tih 200-500 hiljada

ne znam ko ne bi pristao da mu on pomaze oko nekih fizickih i tehnickih stvari a da ga zauzvrat ovaj necemu nauci
ali mi se cini da je hteo da napravi neku zaradu od tih 200-500 hiljada

Ako planira 200-500 to bi bilo oko 2000-5000 franaka onda to nisu pare.To može da zaradi i bez ulaganja.Jasno ako je dobar zanat naučio
i voli pošteno da radi.

ne razumes
on trenutno ima 200-500 hiljada od kojih hoce da napravi jos vise para
a nije na nuli pa da mu je cilj da zaradi 200 hiljada
Tako je, dakle ne pitam iz dosade nego iz prakticnih razloga.

Pomenuli ste segrtovanje, na sta tacno mislite dajte neki konkretan primer? Fizicke poslove bih generalno izbegao ali ajde da cujemo na sta tacno mislite.

Kurs jezika, pa ne znam sta bih radio sa tim jezikom, eventualno ako mogu da drzim casove tog jezika, ali to svakako ne zelim, nije profesorski posao za mene.

Razmisljam o kupovini deonica. Kako cujem, a ne znam da li je to tacno, kupovina deonica podrazumeva siguran profit, jer ta firma mora da vrati iznos u vrednosti deonica + kamatu. Ako firma propadne i ne moze da vrati taj dug, dolazi do stecaja i likvidacije, posle cega drzava vraca dug deonicaru. Dakle, pre ili kasnije mora da dodje do zarade deonicara. Tako mi je objasnjeno u pojednostavljenim okvirima

Back