Fakje
Primećen član
- Poruka
- 854
Recimo da imate pri ruci izmedju 200 000 i 500 000 dinara. Sta bi uradili sa ovim novcem, kako bi ga ulozili i u sta? Dajte ideje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupio bi stvari za kucu/stan.Recimo da imate pri ruci izmedju 200 000 i 500 000 dinara. Sta bi uradili sa ovim novcem, kako bi ga ulozili i u sta? Dajte ideje.
Recimo da imate pri ruci izmedju 200 000 i 500 000 dinara. Sta bi uradili sa ovim novcem, kako bi ga ulozili i u sta? Dajte ideje.
Уложи у самообразовање, курс језика, или добро шегртовање...Recimo da imate pri ruci izmedju 200 000 i 500 000 dinara. Sta bi uradili sa ovim novcem, kako bi ga ulozili i u sta? Dajte ideje.
nema on jos para za bitkoin a treba i znati nesto o tome nije samo da ulazes tek takoKupuj bitcoin.
Уложи у самообразовање, курс језика, или добро шегртовање...
Imam,ne ulazem nista ovdeRecimo da imate pri ruci izmedju 200 000 i 500 000 dinara. Sta bi uradili sa ovim novcem, kako bi ga ulozili i u sta? Dajte ideje.
Pa zavisi, ako upise kurs jezika i ne zna sta ce s tim nego kao sto kaze jedna - cita Dantea u originalu, onda bolje da ne upisuje nikakav jezikSavet para vredi.Dakle super.
Pa zavisi, ako upise kurs jezika i ne zna sta ce s tim nego kao sto kaze jedna - cita Dantea u originalu, onda bolje da ne upisuje nikakav jezik
segrtovanje je okej al za to mu ne trebaju pareTo je samo jedan primer,ali i ovo šegrtovanje nije loše.Mada mislim da je nešto napisao iz dosade a ne zbog potrebe.
segrtovanje je okej al za to mu ne trebaju pare
ne znam ko ne bi pristao da mu on pomaze oko nekih fizickih i tehnickih stvari a da ga zauzvrat ovaj necemu nauciZavisi gde bi hteo da šegrtuje? On to najbolje zna koliko je daleko otišo i šta bi voleo da radi a i šta bi voleo da nauči.Dok se on ne javi
mi pojma nemamo jel to napisao iz dosade i više ga nema,.
ne znam ko ne bi pristao da mu on pomaze oko nekih fizickih i tehnickih stvari a da ga zauzvrat ovaj necemu nauci
ali mi se cini da je hteo da napravi neku zaradu od tih 200-500 hiljada
ne razumesAko planira 200-500 to bi bilo oko 2000-5000 franaka onda to nisu pare.To može da zaradi i bez ulaganja.Jasno ako je dobar zanat naučio
i voli pošteno da radi.
ne razumes
on trenutno ima 200-500 hiljada od kojih hoce da napravi jos vise para
a nije na nuli pa da mu je cilj da zaradi 200 hiljada
Tako je, dakle ne pitam iz dosade nego iz prakticnih razloga.ne razumes
on trenutno ima 200-500 hiljada od kojih hoce da napravi jos vise para
a nije na nuli pa da mu je cilj da zaradi 200 hiljada
Hmm kakvi su to tacno rigovi u pitanju?Kupio bih a i kupio sam rigove.
Zbog skupe struje ne ostaje bas para kao nekada ali ostaje dovoljno da mozes da nista ne radis![]()