- Poruka
- 4.865
kako pomazete svome partneru ako nema erekciju . tableticam ili striptizom , stali ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako pomazete svome partneru ako nema erekciju . tableticam ili striptizom , stali ?
nije se jos desilo, ali smo jednom probali Maxiss... ne zato sto nije mogao nego zato sto onda moze neopisivo... a na bazi biljaka je i ne skodi pritisku i srcu, konzumira se uz cokoladu, jer se onda mnogo brze apsorbuje u krvi
Kakav izraz!
Meni treba preporuka za neko smirenje, obavila sam to dvaput, meni je dosta.![]()
Čime? Što mi nije do keksa?Jesi ti to došla da se hvališ?![]()
Čime? Što mi nije do keksa?
Ma u životu. A i to sam jedva pristala.Pa zar ne reče da si to obavila dva puta... ja mislila od jutros... pa htedoh da ti kažem da ne praviš zazubice nama poštenima...![]()
Ma u životu. A i to sam jedva pristala.![]()
Zabranio mi mm. To sve blud i nemoral, a ja sam poštenaženska.com.Ih... pa ti treba da počneš da gledaš Sex and the city...![]()
Zabranio mi mm. To sve blud i nemoral, a ja sam poštenaženska.com.![]()
Stavim cebe preko glave ili pristanem da se istusiram tog meseca
Nekad npr za novu godinu se cak izdepilieam da ga obradujem![]()
neki muskarci pokupe bas najbolje pice !![]()
Stavim cebe preko glave ili pristanem da se istusiram tog meseca
Nekad npr za novu godinu se cak izdepilieam da ga obradujem![]()
Јa мојој кaжем дa би ме обрaдовaло дa буде скроз длaкaвa, и тaко добијем нa времену...
u štali?
to nismo probali
pomognem mu onako kako su i nasi stari,stavis dascicu,naslonis ga,vezes maramicom i teraaaaaaaaaaaj![]()
vidim da je kod balkanskih zena sadizam vise crta karaktera nego nesto priuceno .
ja odma pretim sopingompa zena mora nekako da utoli tugu