Ti nisi normalna zena! Nisam sasvim siguran da li se lozis na vojsku ili oficire, ali sam zato siguran da nisi dovoljno potkovana da komentarises na temu vojska i da nisi dovoljno pametna da smuvas nekog frajera! Ne mogu da verujem da mislis da ces iz svadje sa gomilom tipova izaci kao pobednik. Posle kazu zene pametne, tipovi glupi. A nisam video da se neki tip usudio da ode i raspravlja na temu - koliko zena treba da ima stvari u garderoberu - Zasto? - pa zato sto bi ga zivog pojele tamo. Moja devojka koja je pametnija od svih nas ovde zajedno, kad zavrsi dnevne obaveze, mozak odmara na astrologiji, humoru, svastari, a ti tako tupava si nasla svoj ''mozak'' da odmaras bas ovde. Nisam sovinista, i zene postujem maksimalno, ali tebi moram reci da mi jases po tukiju. I ne mogu da verujem da bas svaki dan kada dodjem kuci sa posla i zelim da procitam nesto pametno, i to bas ovde, meni mora da se slosi kad vidim tvoje ime, jer sam siguran da si se izlupetala. Prema tome ODJ.EBI - vec me k.ita boli koliko skaces po njoj!
P.S. Ovo je pisao Gajickin decko, pa da ne dodje do zabune.