ukrasi

Pa sad, jedino ako ti ne peres bas nesto noge, moze da ti deluje prljavo :P Isto je kao prstenje na ruci, a ruke valjda peres svakodnevno..kao i noge..ili ti to jednom godisnje :cool:

DellBoy-011:
p10102846pj.jpg

lepo i negovano, izgleda extra. Sad i ja hoću jednu takvu
:evil:

Meni je taj nozni nakit jako sexy.:grin:
Nosila sam te narukvice i toliko ih pogubila, pa sam se na kraju odlucila za jedan nozni prsten.
I njega evo ne skidam vec dve godine. Ne primecujem ga vise. Bas sam se pre neko vece iznenadila videvsi ga.
Nabacila bih i neki tatoo, ali nikako da se odlucim sta da stavim.:-D

Meni se to ne svidja.
Sve oko clanka mi deluje...bolje da cutim :lol:. Mogu da budu i dijamanti. Al' ume da bude sexy, sto jes' jes'.
E sad, ja ne volim i tesko podnosim nakit, jedva sam naterala sebe da nosim alke na usima.
Mozda zato. :-)

e, ovu temicu nisam ni videla:D

nisam nikad nosila nanogvice, ali mnogo sexi izgledaju na zenama sa lepim vitkim nogama..bas onako letnje:wink:

Лети, нарочито на мору, волим да носим ''наногвице''. Имам их неколико, углавном су сребрне, пошто ионако носим сребро. Неке су дискретније, неке су са мало више украса...али лепо ми стоје...и скрећу пажњу на глежњеве....:wink:

I meni.Videla sam toliko devojaka po gradu da ih nose a ove forumasice se bas nesto femkaju.Ma to je bljak,kic.......nosili su ih svi zivi i po HN i po Marmarisu,saamo je ovde u Bgd neukus,no o ukusima ne treba raspredati jer onda uvek dodje do.......

Ja volim i bas me briga ako neko misli da je to kic:lol: :lol: :lol: :lol:

Ја имам само једну ту ... је л'... како ли се зове :? купила сам је прошлог лета у Бугарској (значи, сребро је у питању). Нисам мислила да ћу икада носити ланчић око ноге, пошто не волим да скрећем пажњу на своје чланке, али овом нисам одолела, зато што такав нигде нисам видела и зато што ми је јако сладак - ланац од срца:

srca3pc.jpg

esperanca137:
Drage devojke,

Zanima me da li i kako leti ukrasavate svoje clanke.:D Letos sam u Marmarisu videla bas lepe narukvice.I ja ih rado nosim.

pa onda to valjda nisu narukvice nego nanozhnice ;)
ili nachlanke
ima neki naziv za to elda... :)
ok ovo su svi vidli

a kakve su te lepe shta si videla
kakve su tvoje daj da ti ukrademo ideju. mi mi mi

esperanca137:
bas imas ukusa,svaka cast;)

da bash je sladak
e koliko ja razlika u godinama

e ianceh..
ne znam...drma me alcjahmer

da moj problem je shto nisam artikulisana neshto kazem al mrmljam sebi u bradu

:( i sujetna sam i samozhiva zato cu naebati ili cu ja nekog ubiti

ja ne nosim to, u stvari ne nosim nishta izuzimam se.. ali mozhe da bude lepo i sra.nje
svidja mi se

?:
da bash je sladak
e koliko ja razlika u godinama

e ianceh..
ne znam...drma me alcjahmer

da moj problem je shto nisam artikulisana neshto kazem al mrmljam sebi u bradu

:( i sujetna sam i samozhiva zato cu naebati ili cu ja nekog ubiti

ja ne nosim to, u stvari ne nosim nishta izuzimam se.. ali mozhe da bude lepo i sra.nje
svidja mi se

gde si bre Jagodice,stvarno si smrda sto neces sa devojkama na cepi,
obecavam necu ti nista:lol: :lol: :lol: :lol: dobro ajd malo samo:twisted:
zao mi je sto nismo bile sve tu kad si provirila u .......steta,ajd vozdra;)

Back