Ukrali 12 bandera u centru Bora!

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Nepoznati lopovi isekli su i utovarili na kamion 12 bandera sa platoa kod fontane ispred Sportskog centra Bor, nakon čega su pobegli u nepoznatom pravcu.

Da događaj bude čudniji, ovaj objekat u potpunosti je pokriven kamerama a niko ništa nije video.

- Bio sam, najblaže rečeno, šokiran kada su mi javili da je ukradeno 12 bandera na jednom od najprometnijih mesta u gradu. Odmah sam, sa saradnicima došao na lice mesta i imao šta da vidim: iz zemlje su virile ogoljene žice, a 12 kandelabra, od kojih je svaki težak oko 80 kilograma, jednostavno su nestali, a da to niko nije ni video, ni čuo! Svaki košta 110.000 dinara. Po mom uverenju, bandere su već završile kod nekog otkupljivača otpadnog metala u Boru i već su, najverovatnije, pretopljene – rekao je direktor borskog JP “Direkcija za izgradnju Bora” Nebojša Janošević za “Večernje novosti”.

Gotovo istovremeno, nepoznati lopovi napraviki su sličan “podvig” u staroj zgradi direkcije Rudnika bakra “Bor”.

- Ušli su u zgradu, sišli u podrum i ukrali kompletnu podstanicu za grejanje, tešku gotovo pola tone – ispričao je direktor borskog JKP “Toplana” Živorad Petrović.

Pričinjena šteta je oko pola miliona dinara, ali je mnogo veći problem što su stanari okolnih zgrada ostali bez grejanja.

http://www.telegraf.rs/vesti/404215-nije-film-nego-srpska-stvarnost-ukrali-12-bandera-u-centru-bora

ahahahahahaahahaahahahaahah

Back