Ukrala oluk sa zgrade biblioteke!

Forumaš Veličanstveni

Elita
Banovan
Poruka
15.221
ovca-biblioteka-milutin-bojic-oluci-oluk-krada-1390427083-432601.jpg

BEOGRAD - Kradu sve, samo ne knjige!
Zgrada biblioteke „Milutin Bojić“ u beogradskom naselju Ovča po drugi put se našla na meti kradljivaca. U oba slučaja s novog objekta biblioteke ukradeni su bakarni oluci, ali je interesantno to što je drugu krađu, koja se desila 21. januara u ranim jutarnjim satima, počinila neidentifikovana ženska osoba. Lopovluk su snimile kamere postavljene na zgradi biblioteke.

Kosu vezala u rep

- Krađa se dogodila u noći između utorka i srede oko tri sata posle ponoći. Kamere su zabeležile krađu, a na snimku se vidi žena s kosom vezanom u rep. Naravno, snimak je odmah prosleđen policiji, koja pokušava da identifikuje osobu - rekao je izvor Kurira.

Snimak je juče osvanuo na mnogim društvenim mrežama i na njemu se vidi kako nepoznata devojka golim rukama najpre odšrafljuje oluk, a zatim ga kida i beži s komadom dužine šest metara. Prethodna krađa na zgradi biblioteke „Milutin Bojić“ u Ovči dogodila se 1. jula prošle godine i tada su otkinuta dva oluka u ukupnoj dužini oko deset metara. Nakon ove krađe na zgradi su instalirane kamere kao prevencija, međutim to nije sprečilo novi lopovluk.

Druga krađa

- U to vreme dva ukradena oluka zamenjena su aluminijumskim, pošto njih lopovi mnogo manje kradu. Sad se na meti našao oluk na ulazu u biblioteku, tako da je od svih na zgradi ostao još samo još jedan. Nažalost, izgleda da su lopovi odlučni da iz biblioteke ukradu sve osim knjiga - rekao je izvor Kurira.

ČINJENICE
Cene sekundarnih sirovina na otpadu*

- bakar 400-600
- aluminijum 80-90 (MARINIJA prim. f.v.)
- olovo 80-140
- cink 55
- gvožđe 17-28
- mesing 200-320
- lim 10
* cene dinar/kilogram

Policija
TRAGAMO ZA KRADLJIVCEM

U beogradskoj policiji potvrdili su da im je prijavljena krađa u Ovči.
- Pokušavamo da na osnovu video-snimka utvrdimo identitet osobe osumnjičene za krađu u Ovči i mislim da ćemo vrlo brzo to uspeti i da uradimo - rekao je izvor Kurira.

http://www.kurir-info.rs/jaca-nego-sto-izgleda-zena-krade-oluke-sa-biblioteke-u-ovci-clanak-1190979

Dakle strašno!
Em snimile kamere me ovi ni očima ne mogu da nadju lopova
Inače me po konstituciji podseća na jednu forumašicu, voli da krade neću da je imenujem u gadnoj smo zavadi...
A taman se uklapa - živi na drugom kraju grada...

@Forumaš Veličanstveni

....Pa došla u Ovču da se zasladi malo....!
Čim izvrši zaslađivanje, 6 met. bakarnog oluka na rame, u autobus, pa za Obrenovac !?
Ja sam tebe do sada svrstavao u razumenka....!
A, ti me zaskoči.

Znači i ti si je prepoznao a policija ne ume?
Znači mala ušemljena sa pandurašima
Joj kad ovo vidi Vučić al će padnu hapšenja

p.s. po horoskopu sam Centaur tako da nit jašem ikog nit dozvoljavam... samoljubivo govedo takoreći :D

Znači i ti si je prepoznao a policija ne ume?
Znači mala ušemljena sa pandurašima
Joj kad ovo vidi Vučić al će padnu hapšenja

p.s. po horoskopu sam Centaur tako da nit jašem ikog nit dozvoljavam... samoljubivo govedo takoreći :D

Da vi'š kad se ispostavi da je ovaj ex ministar, Saša Radulović,
tu nešto petlj'o.
Kopaju ga.
Trenutno iskopali Đilasa.

A, sa ovom klinkom iš'o na procenat.
Fifi - fifi....
Sredio kamion da preveze.
Pod pratnjom.
I rotacijama.

Smestiće njemu Bili, ja kad ti kažem !

Nije problem u ovim likovima što kradu bakarne oluke (ako je cena po kilogramu bakra 400- 600 dinara a prvi ukradeni oluk dug 10 metara, to je kao da staviš 5 kila čokolade u nekom vrtiću i kažeš klincima da ne pipaju), nego u tome što deponije primaju sekundarne sirovine bez previše pitanja odakle su poreklom.Da ne spominjem propalu državu u kojoj ljudi kradu oluke.

Nije problem u ovim likovima što kradu bakarne oluke (ako je cena po kilogramu bakra 400- 600 dinara a prvi ukradeni oluk dug 10 metara, to je kao da staviš 5 kila čokolade u nekom vrtiću i kažeš klincima da ne pipaju), nego u tome što deponije primaju sekundarne sirovine bez previše pitanja odakle su poreklom.Da ne spominjem propalu državu u kojoj ljudi kradu oluke.

Ne pitaju i rizikuju.
Jer, zarađuju odlično.
Bar 3 x na svoju kintu.
Tako ti je i kod zlatara i u antikvarnicama....

Back