- Poruka
- 95.554
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta bi drugo pomoglomalo je suvise gust i lepljiv![]()
omg......nova teglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jel nam to godisnjica Korni????
PivoSta bi drugo pomoglo
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaomg......nova teglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jel nam to godisnjica Korni????![]()
a lepu si nam izabrala...stace i jelka ove godine u njuDaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Na sve sam mislila.a lepu si nam izabrala...stace i jelka ove godine u nju![]()
Na sve sam mislila.
malo pozurile u tu NG...nije ni jesen...a vec osecam onaj miris dima i pecenih paprika u vazduhu...
![]()
a ja je volim u poslednje vreme...samo trebas dobrooo da se zapakujes...To za zimu...treba mi psihička priprema...
Pa kad sedis izmedju 4 i 9 sati u jednom mestu a ne mozes da spavas.... Mozes i religiozan da postanes od dosade (mada ja nisam jos dosao do takvog ekstrema)Jest da nisam bas cesto putovala avionom, ali ko jos primijeti kakvu obucu nose stjuardese?![]()
ja se uvek zabavim...igram nesto, pricam sa nekim..ili spavam...prodje brzo sve...Pa kad sedis izmedju 4 i 9 sati u jednom mestu a ne mozes da spavas.... Mozes i religiozan da postanes od dosade (mada ja nisam jos dosao do takvog ekstrema)![]()
Ma ne volim nesto mnogo da pricam ni kad moram...... A da spavam ne mogu sedeci. Ja i u vozu jedva da odspavam malo.ja se uvek zabavim...igram nesto, pricam sa nekim..ili spavam...prodje brzo sve...
ni ja nisam mogla ranije...onda se navikla..bilo gde, bilo kada u bilo kom polozajuMa ne volim nesto mnogo da pricam ni kad moram...... A da spavam ne mogu sedeci. Ja i u vozu jedva da odspavam malo.
Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeea ja je volim u poslednje vreme...samo trebas dobrooo da se zapakujes...