Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 62.164
Ne moze kasnije, mora cim mu se kaze. Ili si "lav" ili nisi, nema kasnije, na kraju svako zna da je i sama kradja ruzna, a ovo je za bez teksta.pokajace se , kasnije , ima vremena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moze kasnije, mora cim mu se kaze. Ili si "lav" ili nisi, nema kasnije, na kraju svako zna da je i sama kradja ruzna, a ovo je za bez teksta.pokajace se , kasnije , ima vremena
ko da mu kaze?Ne moze kasnije, mora cim mu se kaze. Ili si "lav" ili nisi, nema kasnije, na kraju svako zna da je i sama kradja ruzna, a ovo je za bez teksta.
Pa jeste, ali sto pre shvati to bolje.ko da mu kaze?
religija kaze da je bitno pokajati se bilo kad
Da je tako onda ne bi bilo ratova, gladnih i novac koji je Antihrist ne bi bio Bog.Nije odsutno kod svih ljudi. Svet je prepun dobra. Samo što je dobro uglavnom tiho i ne primećuje se.
Ne razumem kako si zaključio da postojanje dobra isključuje zlo.Da je tako onda ne bi bilo ratova, gladnih i novac koji je Antihrist ne bi bio Bog.
Ne samo zlo vlada svuda, a dobro je nevidljivo. Pa ono moji najbliži ako ne pošaljem srce, pomoz Bog, i lepe želje, brat,otac, majka rodbina, kumovi,Ne razumem kako si zaključio da postojanje dobra isključuje zlo.
Deluje kao da dobro meriš materijalnim stvarima. Ko kome koliko daje.Ne samo zlo vlada svuda, a dobro je nevidljivo. Pa ono moji najbliži ako ne pošaljem srce, pomoz Bog, i lepe želje, brat,otac, majka rodbina, kumovi,
ne mogu da se sete sami od sebe da pošalju pomoz Bog, i srce dok ja ne okrenem krug ČP
i ti onda pričaš o dobroti ČP
Kojim crnim materijalnim stvarima, otuđenje je toliko da čovek samo misli na sebe i svoje potrebe. A ti živi u svetu dobra kojiDeluje kao da dobro meriš materijalnim stvarima. Ko kome koliko daje.
Dobro je duhovno stanje i energija. Zašto bi tebi bilo ko šta dao? Ne osećaš se zadovoljno u životu? Fali ti nešto?
Šta ti konkretno fali?
Да ли си ти добар или си угасио светло у својојо души?Kojim crnim materijalnim stvarima, otuđenje je toliko da čovek samo misli na sebe i svoje potrebe. A ti živi u svetu dobra koji
ja ne vidim... čoveku dobro moraš da izvlačiš klještima, dok zlo izlazi samo od sebe ČP
Nisam ugasio svetlo, tek sam ga upalio, pa non stop razgovaram sa Bogom, pa mi mnogo lepo ČPДа ли си ти добар или си угасио светло у својојо души?
Само разгоревај ту ватру и видећеш убрзо, када ти се Бог и сам обрати, лично или кроз манифестације које ћеш разумети, да је та светлост јака и стварна. Сада је не видиш као што и не чујеш све фреквенције које неке животињске уши чују.Nisam ugasio svetlo, tek sam ga upalio, pa non stop razgovaram sa Bogom, pa mi mnogo lepo ČP
Hvala oče meni se svetlost upalila juna 2000, za noć Uskrsa sanjao sam neke vatre i probudio se sa užarenim grudima. Tako je sve počelo.Само разгоревај ту ватру и видећеш убрзо, када ти се Бог и сам обрати, лично или кроз манифестације које ћеш разумети, да је та светлост јака и стварна. Сада је не видиш као што и не чујеш све фреквенције које неке животињске уши чују.
Светлост разгоревај и што буде јача схватићеш да се налази и свуда око тебе. И да је свет далеко од таме.
А на крају није никада ни било суђено да се сви људи спасу љубљени мој.
Помоли се Богу такође да ти да снаге и мудрости да своје спасење спроведеш до успеха.
Фасцинантно! Разгоревај. И мени самом често допадне демон сумње, али ватрени штап брзо растера ту гамад! Веруј и воли. Остало је на Богу. Он ће светити и спасити. А тело је пропадљиво!Hvala oče meni se svetlost upalila juna 2000, za noć Uskrsa sanjao sam neke vatre i probudio se sa užarenim grudima. Tako je sve počelo.
I pazi foru, odem kod kardiologa, jao imaš uvećano srce, mora da je od nekih lekova što piješ. A meni srce oće od Ljubavi prema svimaФасцинантно! Разгоревај. И мени самом често допадне демон сумње, али ватрени штап брзо растера ту гамад! Веруј и воли. Остало је на Богу. Он ће светити и спасити. А тело је пропадљиво!
А да ниси спортиста лепи мој!I pazi foru, odem kod kardiologa, jao imaš uvećano srce, mora da je od nekih lekova što piješ. A meni srce oće od Ljubavi prema svima
da iskoči 21 godinu ČP
No u početku sam se jako plašio, tek 2006 sam se oslobodio straha i počeo da verujem Bogu ČP
Nisam ČPА да ниси спортиста лепи мој!