Ukradena spomen-ploča Ćuruviji

Сваког дан се негде украде нек биста ,плоча итд , ал је проблем само кад је то перјаница неког квази демократског круга
Него како Ћурувија од Мириног интимуса постаде њен непријатељ ? Превртач?

Reko ja da je Mile sa Klise umešo tu prste...:think:

"Cigani" a?

Ti si vec zavrsio istragu, pravo sudio i presudio da su to bili "Cigani"...BRAVO!!!:klap: Mozda bi te u CIA ili FBI regrutovali odmah kad vec imas tako veliku prorocansku moc....:worth:

A u koju kategoriju spadaju braca srbi koji "legalno" kradu (milione), primaju mito (recimo svi lekari) ubijaju strane navijace po Bg-u, napadaju i maltretiraju turiste koji su dosli na svadbu prijatelja itd...mogu da nastavim do sutra........???
Da li su to mozda svi "CIgani" (lako je da je moguce), ili "Pa dobro njih moramo da tolerisemo jer su oni "nasi" zar ne? :whistling:

Hvala Bogu da postoje ti "cigani" pa da nekoga (skoro uvek) svalimo odgovornost za sve zlo koje nam se dogadja inace bi smo se brzo frustrirali i pali u depresiju.

Jao bre bas sam se postideo sad, nemas pojma

Nego vracaj plocu, Jasare, greota

Super je videti toliko vidovitih ljudi, koji iz mesta rešavaju zločin. :ok: Jesenas maznuše Tesli ispod nogu sličnu ploču, verovatno retrogradne sile koje žele da nas vrate u mračne devedesete... Da li je to ista zločinačka grupa kleronacifašista, moglo bi im se i ovo nedelo pripisati. Jedino me čudi što se ne nađe neko pametan da ustvrdi kako je bomba na Pink bačena iz ruku istih tih, koji su protiv Belog Šengena i svetle evropske budućnosti. Valjda zato što bi to impliciralo da ipak imaju nekog ukusa. :think:

Jao bre bas sam se postideo sad, nemas pojma

Nego vracaj plocu, Jasare, greota

Vidis.. neko ne zna da se postidi i prizna da nema pravo kriviti i kategorisati generalizirajuci pri tom ceo jedan narod...a za nekoga je sramota sto je uopste i rodjen ako ne poseduje osnovne ljudske humane osobine ili ih repreimira....Svako za sebe treba odluciti kojoj kategoriji pripada...:ok:

Back