Uklonio svoje bradavice i genitalije jer smetaju estetskom izgledu

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.857
Adam Curlikale je dobio svoju prvu tetovažu kada je imao 20 godina. Curlikale, koji sada ima 32 godine, prošao je veliku transformaciju. U 12 godina od te prve tetovaže, tetovirao je skoro celo telo (najmanje 90 procenata) - uključujući lice i očne jabučice - crnim mastilom. Ima i nekoliko pirsinga na telu.

Ali to još uvek nije bilo dovoljno da ga zadovolji. Osećajući da ometaju estetiku njegovog izgleda, Curlikale je hirurški uklonio bradavice, penis i testise 14. jula. 2018

adam-curlykale-tattoo.jpg

Sa 22 godine, Adamu Curlikaleu je dijagnostikovan rak debelog creva. Imao je sreće da je preživeo, ali meseci radioterapije i hemoterapije su ozbiljno oslabili njegov imuni sistem. Kao rezultat toga, razvio je nekoliko stanja kože, uključujući albinizam, pri čemu deo pigmentacije kože nestaje.

Tada je počeo da tetovira celo telo. Tetovaže je video kao utočište od duboke depresije koju je osećao.

"Nisam prihvatio sebe i drugi me nisu prihvatili", rekao je Curlikale, a patio je od poremećaja u ishrani, pa čak i pokušao samoubistvo.

„Tetovaže su mi omogućile da ponovo otkrijem sebe, postao sam lep sebi“, rekao je.

tattoo-full-body-polish-adam-curlykale-5-1.jpg

Adam Curlikale je dobio svoju prvu tetovažu kada je imao 20 godina. Curlikale, koji sada ima 32 godine, prošao je veliku transformaciju. U 12 godina od te prve tetovaže, tetovirao je skoro celo telo (najmanje 90 procenata) - uključujući lice i očne jabučice - crnim mastilom. Ima i nekoliko pirsinga na telu.

Ali to još uvek nije bilo dovoljno da ga zadovolji. Osećajući da ometaju estetiku njegovog izgleda, Curlikale je hirurški uklonio bradavice, penis i testise 14. jula. 2018

Pogledajte prilog 1175853
Ti trebaš promijeniti nick u: Alibaba i 40 bolesti :D

Заиста је крајње време да се уведе могућност да корисник може да блокира постављаче тема које затрпавају форум...били они модератори или не.
Podrzavam.
Po meni samo budala moze otvoriti temu o ovakvom covjeku.Ili neko zlonamjeran kome ovakvi stavovi i ponasanje odgovaraju pa da se siri i bude sto vise ovakvih ljudi.

R.Reventlov uvijek čangrizav, vazda mu nešto smeta :) Treba mu objasniti da može biti selektivan, nije pod moranje da svaku temu prati.
На жалост, не дају да будеш селективан. То и јесте проблем.
Али, како рече колега, то је за предлоге, па се извињавам на спамовању.

На жалост, не дају да будеш селективан. То и јесте проблем.
Али, како рече колега, то је за предлоге, па се извињавам на спамовању.
Ne klikneš na naslov. Prosto. Svako dobro, imaj lijep petak! :) Nasmiješi se!

Krajnje je vrijeme da se status Australije revidira.
Ono sto je jednom bila zatvorenicka kolonija treba isprazniti, sve potomke tih dragih ljudi pozvati da se vrate u Europu i proglasiti australski kontnent ludnicom otvorenog tipa.
Samo se bojim da bi u danasnjem vremenu brzo postala tijesna.
Ali pazi, ovaj tip je Poljak, rodjen u Kalingradu, Rusija.

Back